Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Επηρεασμένος από το “Κολάμπια” ο Κυριάκος εδωσε συγχαρητήρια στον Λάνθιμο για λάθος ταινία…

Επηρεασμένος από το “Κολάμπια” ο Κυριάκος εδωσε συγχαρητήρια στον Λάνθιμο για λάθος ταινία…

Συγχαρητήρια για τα βραβεία Μπάφτα που κέρδισε η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου θέλησε να στείλει ο wannabe πρωθυπουργός μέσω Twitter και στα αγγλικά (γιατί είναι και ιντερνάσιοναλ πολιτικός και φαίνεται…).

Όντας όμως αμερικανοσπουδαγμένος ο αρχηγός των αρίστων υπέπεσε σε ένα ορθογραφικό σφάλμα που ενδεχομένως αρκετοί μπορεί να μην το πρόσεξαν αλλά μάλλον ο ίδιος ο Γιώργος Λάνθιμος στον οποίο απευθυνόταν το tweet αντιλήφθηκε αμέσως.

Τι έγραψε το καλύτερο βιογραφικό της Ελλάδας;

Congratulations Yorgos Lanthimos for the great success of The Favorite at the #BAFTA 2019. Very proud of your accomplishments! This is truly #Greece_at_its_Best.

Μόνο που η ταινία δεν λέγεται (ή γράφεται αν προτιμάτε) The Favorite αλλά The Favourite, αφού η πρώτη εκδοχή που προτίμησε και ο Κυριάκος είναι η αμερικάνικη γραφή της λέξης.

Και μπορεί να έπεσαν κάποιοι να τον “φάνε”, αλλά για τον απόφοιτο Χάρβαρντ αρχηγό της ΝΔ που μεταξύ άλλων “διαμαντιών” έχει χαρίσει στη Βουλή το ανεπανάληπτο (μέχρι στιγμής τουλάχιστον…) επεισόδιο με το “Κολάμπια” είναι μάλλον αναμενόμενο το λάθος…

Leave a Reply

Top