Είστε εδώ
Home > FAQ media > Έπιασαν πάτο … τα 810 χιλιάρικα το χρόνο που δίνουμε! Σάρωσε με … 2% η εκπομπή της Όλγας Τρέμη παρά το απίστευτο “πουσάρισμα” από τα συστημικά ΜΜΕ και την ΕΡΤ του Ζούλα!

Έπιασαν πάτο … τα 810 χιλιάρικα το χρόνο που δίνουμε! Σάρωσε με … 2% η εκπομπή της Όλγας Τρέμη παρά το απίστευτο “πουσάρισμα” από τα συστημικά ΜΜΕ και την ΕΡΤ του Ζούλα!

Trem

Τεράστια «επιτυχία» για την πρεμιέρα της εκπομπής αρκεί να γυρίσεις τον πίνακα… ανάποδα. Απατο πήγε το show.

Δεν ζαλίζουν μόνο το νούμερα με το κόστος της εκπομπής «10» που παρουσιάζουν η Ολγα Τρέμη από τη χειρότερη περίοδο του Mega, ο Ηλίας Κανέλλης, που έγραφε συνεχώς εναντίον της ΕΡΤ αλλά τώρα πληρώνεται από την ΕΡΤ, και ο Αντώνης Δελλατόλας, ο εκδότης του «Ποντικιού», ζαλίζει και η αποτυχία της.

Η τηλεθέαση της περίφημης εκπομπής με πρώτο καλεσμένο της, τον Γιάννη Στουρνάρα, κινήθηκε γύρω στο 2%. Στα τέταρτα έκανε από 1,1% έως και 3,7% (θαύμα!) πράγμα το οποίο σημαίνει ότι την είδαν μόνο οι συγγενείς και οι φίλοι. Χώρια που μιλάμε για ένα αδιάφορο τηλεοπτικό προϊόν.

Δηλαδή εμείς τώρα θα χρυσοπληρώνουμε την αποτυχία της Τρέμη, του Κανέλλη και του Δελλατόλα; Αν δεν πιάνει 2% στην πρώτη εκπομπή που έχεις και περιέργεια να τη δεις, τι θα κάνει μετά;

tremiiiiii

Πηγή: e-tetradio.gr

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

2 thoughts on “Έπιασαν πάτο … τα 810 χιλιάρικα το χρόνο που δίνουμε! Σάρωσε με … 2% η εκπομπή της Όλγας Τρέμη παρά το απίστευτο “πουσάρισμα” από τα συστημικά ΜΜΕ και την ΕΡΤ του Ζούλα!

  1. Μια ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ ΠΟΥΡΟΓΡΙΑ-ΔΕΞΙΑ, να τι πληρωνει ο @αλα@ας ο ΕΛΛΗΝΑΣ. Επανεφεραν τους ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ του παρελθοντος..

Leave a Reply

nineteen − five =

Top