Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ξαναζούμε στιγμές MEGA με τα “καφενειακά” επιχειρήματα Στουρνάρα και την “σωτήρια παρέμβαση” Τρέμη: “Αποδείχτηκε με κείμενα ότι ήθελαν δραχμή”, “Τι κείμενα;”, “Δεν είπα κείμενα, πληροφορίες είπα” (vid)

Ξαναζούμε στιγμές MEGA με τα “καφενειακά” επιχειρήματα Στουρνάρα και την “σωτήρια παρέμβαση” Τρέμη: “Αποδείχτηκε με κείμενα ότι ήθελαν δραχμή”, “Τι κείμενα;”, “Δεν είπα κείμενα, πληροφορίες είπα” (vid)

“Οι πληροφορίες μας ήταν ότι προετοιμαζότανε σχέδιο μετάβασης σε εναλλακτικο νόμισμα. Αυτό απεδείχθη εκτων υστέρων και από κείμενα. Προχθές ο κ.Στίγκλιτς έδωσε συνέντευξη στα Νέα που είπε ναι, προετοιμαζόταν μετάβαση στη δραχμή” κατήγγειλε ο Γιάννης Στουρνάρας, καλεσμένος στην πρεμιέρα της Όλγας Τρέμη στην ΕΡΤ. Ακολούθησε ο εξής αποκαλυπτικός διάλογος:

– Δελατόλας: Κείμενα;
– Στουρνάρας: Τι εννοείτε κείμενα;
– Δελατόλας: Εσείς είπατε, κείμενα. Υπήρξαν κείμενα που έδειξαν ότι η κυβέρνηση το 2015, αυτό που εγώ χαρακτηρίζω λαθεμένη πολιτική το πρώτο εξάμηνο…
– Στουρνάρας: Όχι δεν είπα κείμενα, είπα πληροφορίες (!!!)
– Δελατόλας: Α πληροφορίες. Γιατί κείμενα δεν υπήρξαν.
– Στουρνάρας: Είχαμε πληροφορίες…κοιτάξτε, δεν ξέρω αν υπήρξαν κείμενα. Αν δείτε το βιβλίο του Γκάλμπρεϊθ, που ήταν σύμβουλος της τότε κυβέρνησης, έγραφε διάφορα πράγματα.
– Δελατόλας: Επειδή γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και έχουμε εκτίμηση στα επαγγελματικά μας, κείμενα που να δείχνουν ότι είχαμε εναλλακτικό νόμισμα ή δραχμή δεν υπάρχουν.
– Στουρνάρας: Τι εννοείτε δεν υπάρχουν;

Εκεί ξαναθυμηθήκαμε τις αλήστου μνήμης στιγμές που ζήσαμε την τελευταία περίοδο του MEGA, αφού η Όλγα Τρέμη έσπευσε να “σώσει” τον κεντρικό τραπεζίτη, προσπαθώντας να κλείσει το θέμα λέγοντας “δεν έχουν αποκαλυφθεί εν πάσει περιπτώσει“, αφήνοντας δηλαδή υπόνοιες ότι υπάρχουν “κείμενα” που λέει ο Γ.Στουρνάρας αλλά ακόμα δεν τα έχουν βρει…

Αυτός ο άνθρωπος υπήρξε Υπουργός Οικονομικών.
ΥΓ: Ο άνθρωπος μας κυβερνούσε, τον φωνάζουν να διδάξει στο Delphi forum, κρατάει τα κλειδιά του θησαυροφυλακίου της Ελλάδας. Η εγκυρότητα των επιχειρημάτων του, δεν ξεπερνά εκείνη αργόσχολων στην πλατεία Συντάγματος.
ΥΓ2: Συγχαρητήρια στους Έλληνες που τους επανέφεραν. Το δις εξ αμαρτειν …

Leave a Reply

nineteen − eighteen =

Top