Είστε εδώ
Home > FAQ news > Έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για την καταδίκη του Ανδρέα Παπαδόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση της Χρυσής Αυγής! “Δυσκολεύεται”… να βγάλει ανακοίνωση η ΝΔ!!!

Έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για την καταδίκη του Ανδρέα Παπαδόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση της Χρυσής Αυγής! “Δυσκολεύεται”… να βγάλει ανακοίνωση η ΝΔ!!!

Έντονα αντέδρασε ο ΣΥΡΙΖΑ στην γνωτοποιηση της καταδικαστικής αποφασης του δικαστηρίου, κατά του Ανδρεα Παπαδόπουλου ( συζύγου της Αλεξίας Μπακογιάννη ), μετά από μηνυση της ΧΑ! Πιο συγκεκριμενα η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την καταδίκη του Ανδρέα Παπαδόπουλου μετά από μήνυση της Χρυσής Αυγής αναφέρει:

Η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου με ποινή φυλάκισης ενός έτους εναντίον του πρώην εκπροσώπου Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, δημοσιογράφου Ανδρέα Παπαδόπουλου, η οποία προήλθε κατόπιν μήνυσης που είχε υποβάλει η Χρυσή Αυγή για συκοφαντική δυσφήμιση, προσβάλλει το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Το μόνο που κάνουν δικαστικές αποφάσεις τέτοιου είδους, είναι να ενισχύουν τους νεοναζιστές της Χ.Α., τη στιγμή μάλιστα που η δίκη για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο μόνος τρόπος για να αποτραπεί η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη είναι η αθώωση του Ανδρέα Παπαδόπουλου.

ΥΓ: Δυσκολεύεται να πάρει θέση ως προς την καταδίκη η ΝΔ, ή … μου φαίνεται;;; (The FaQ )

Leave a Reply

Top