Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ένα “περιεργο” δημοσίευμα στις αρχές Ιουλίου για τον Θέμο Αναστασιάδη που πέρασε στο “ντούκου” από τα Μήντια…

Ένα “περιεργο” δημοσίευμα στις αρχές Ιουλίου για τον Θέμο Αναστασιάδη που πέρασε στο “ντούκου” από τα Μήντια…

Εντονη ειναι η φημολογία οτι ο Θέμος Αναστασιάδης που αρνειται να πληρώσει το οριστικά καταλογισθέν προστιμο των 5 εκατ ευρώ ( η προθεσμία καταβολής στην Εφορία εξέπνευσε στις 31/7 ) μπορεί και να εχει αναχωρήσει για το εξωτερικό, από τα τέλη Ιουνίου!!! Μάλιστα το the faq ειχε αναφερθεί ακριβώς στην ιδια περιοδο σε ρεπορταζ που ανεφεραν οτι ο Θέμος Αναστασιάδης ειχε επιλέξει να αναχωρήσει για μονιμη εγκατάσταση κοντα στην οικογένεια του στην Ελβετία, ενόσω εκκρεμούσε η καταβολή του προστίμου των 5 εκατ ευρώ, και για αυτό είχε σταματησει προωρα τα γυρισματα στην Ελλάδα της εκπομπής ΟΛΑ στον ΑΝΤ1! Την ίδια περιοδο υπήρξε ένα πολύ “ενδιαφέρον” δημοσιευμα , που περιέργως για άνθρωπο που βτρισκεται στην πρωτη σειρά του ενδιαφεροντος ( μηντιακό, πολιτικό, κοσμικό ), ΔΕΝ προβλήθηκε σε κανενα Μέσο και περασε απαρατηρητο! Γράφει λοιπόν το gossip-tv.gr στις 3 Ιουλίου: “Ο Θέμος Αναστασιάδης, που περνάει πλέον τις μισές μέρες του μήνα στην Ελλάδα και τις υπόλοιπες στην Ελβετία, όπου ζει η οικογένειά του -για λόγους ασφάλειας – τα τελευταία χρόνια πέρα από τις περιπέτειες που έχει με τη δικαιοσύνη, ταλαιπωρείται και από πολλά προβλήματα υγείας.Μάλιστα, εξαιτίας αυτών των προβλημάτων, σταμάτησε νωρίτερα την εκπομπή του στον ΑΝΤ1. Η αλήθεια είναι, σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν, πως ο παρουσιαστής έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της όρασης του από το ένα του μάτι, ενώ και από το άλλο άρχισε από το ξεκίνημα της τηλεοπτικής σεζόν να αντιμετωπίζει προβλήματα, σε σημείο που να μην μπορεί να μπει στο πλατό όπου γίνονταν οι εγγραφές της εκπομπής «ΟΛΑ», καθώς δεν άντεχε τα δυνατά φώτα.
Έτσι, σταμάτησε πολύ νωρίτερα τα γυρίσματα, ενώ την περασμένη εβδομάδα πραγματοποίησε την επέμβαση στο μάτι που αντιμετώπιζε το πρόβλημα και τώρα πλέον αναρρώνει.”

Πηγή: gossip-tv.gr

Leave a Reply

Top