Είστε εδώ
Home > FAQ news > Εκτός ΥΠΠΟ “για πολύ καιρό” η Παναγιωταρέα μετά τις… “ατυχείς” δηλώσεις για “ατυχή χειρισμό” της Μενδώνη – Στο νοσοκομείο λόγω ατυχήματος λένε οι πληροφορίες

Εκτός ΥΠΠΟ “για πολύ καιρό” η Παναγιωταρέα μετά τις… “ατυχείς” δηλώσεις για “ατυχή χειρισμό” της Μενδώνη – Στο νοσοκομείο λόγω ατυχήματος λένε οι πληροφορίες

Μετά τις “ατυχείς” δηλώσεις για… “ατυχή χειρισμό” της Μενδώνη στην υπόθεση Λιγνάδη, πληροφορίες του kathimerini.gr λένε ότι η Αννα Παναγιωταρέα θα μείνει για καιρό εκτός των καθηκόντων της ως συνεργάτιδα της κ. Λίνας Μενδώνη, λόγω ατυχήματος που επιδείνωσε υπάρχον πρόβλημα.

Η κ. Παναγιωταρέα αναμένει να χειρουργηθεί. Το χειρουργείο έχει μακρά ανάρρωση, άρα θα παραμείνει εκτός ΥΠΠΟ για μεγάλο χρονικό διάστημα, λένε οι πληροφορίες.

«Ατυχής χειρισμός»
Σημειώνεται ότι κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος χαρακτήρισε «ατυχή» τον επικοινωνιακό χειρισμό της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς και την έκφραση της υπουργού ότι εξαπατήθηκε από έναν «επικίνδυνο άνθρωπο».

Ωστόσο, όπως πρόσθεσε η εκπρόσωπος, ο ατυχής επικοινωνιακός χειρισμός δεν συνιστά λόγο αποπομπής.

Διαβεβαίωσε μάλιστα ότι η κυβέρνηση «στηρίζει την κ. Μενδώνη», την οποία χαρακτήρισε καλή υπουργό, με σημαντικό έργο στο υπουργείο Πολιτισμού. Ερωτηθείσα, δε, αν η κ. Μενδώνη χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, απάντησε καταφατικά.

Leave a Reply

8 − 6 =

Top