Είστε εδώ
Home > FAQ news > Εκτέλεση εν ψυχρώ με 6 σφαίρες του δημοσιογράφου του αστυνομικού ρεπορτάζ Γιώργου Καραϊβάζ ! Οι δράστες έστησαν ενέδρα, γνώριζαν ακριβώς το πρόγραμμά του

Εκτέλεση εν ψυχρώ με 6 σφαίρες του δημοσιογράφου του αστυνομικού ρεπορτάζ Γιώργου Καραϊβάζ ! Οι δράστες έστησαν ενέδρα, γνώριζαν ακριβώς το πρόγραμμά του

Νεκρός έπεσε ο δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ Γιώργος Καραϊβάζ στην οδό Ανίνου στον ‘Άλιμο.

Συγκεκριμένα, φονική ενέδρα έξω από το σπίτι του στον Αλιμο έστησαν άγνωστοι στον δημοσιογράφο, Γιώργος Καραϊβάζ. Ο δημοσιογράφος, αστυνομικός συντάκτης επί χρόνια, Γιώργος Καραϊβάζ, έπεσε νεκρός από τουλάχιστον έξι σφαίρες που δέχθηκε από αγνώστους, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN TV, οι δράστες τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του λίγο μετά τις 14:00. Οι δράστες γνώριζαν ακριβώς το πρόγραμμα του γνωστού δημοσιογράφου, φαίνεται να τον παρακολουθούσαν και μόλις επέστρεψε στο σπίτι του, τον πυροβόλησαν με τουλάχιστον έξι σφαίρες.

Ο δημοσιογράφος επέστρεφε στο σπίτι του, αφού είχε τελειώσει νωρίτερα τη δουλειά του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star. Εκεί ο δράστης ή οι δράστες του είχαν στήσει ενέδρα και άδειασαν πάνω του έναν γεμιστήρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γιώργος Καραϊβάζ βρέθηκε νεκρός έξω από το αυτοκίνητό του, στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό οι δράστες να χρησιμοποίησαν σιγαστήρα.

Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας καθώς και κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί προκειμένου να ερευνηθεί ο χώρος. Οι αρχές συλλέγουν πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες και κάμερες που βρίσκονται στο σημείο ενώ κατά τις πρώτες μαρτυρίες, οι δράστες φορούσαν στρατιωτικά ρούχα.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τουλάχιστον σε επίπεδο αστυνομικό, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές και δεν είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη.

Τα αποτελέσματα της βαλιστικής εξέτασης θα δείξουν αν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια στο παρελθόν.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες και αφήνει πίσω του ένα παιδί, μόλις 19 ετών.

Πηγή: ethnos.gr

Leave a Reply

16 + twelve =

Top