Είστε εδώ

«Εικασίες» και «μύθοι» για την κυβέρνηση η παρακολούθηση Χρυσοχοΐδη την ώρα που είναι φανερό ότι το πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ φέρνει στο φως μία αδυσώπητη υπόγεια σύγκρουση στα “κέντρα εξουσίας” που βοήθησαν τον Κυρ Μητσοτάκη να αναρριχηθεί και να διατηρηθεί στην εξουσία!

“Μπάμ” … κάνει ότι τα συστήματα που βοήθησαν τον Κυριάκο Μητσοτακη να αναρριχηθεί στην εξουσία και στη συνέχεια να διατηρηθεί σε αυτήν παρά τα ανεπανάληπτα φιάσκα επί 3,5 χρόνια, βρίσκονται πλέον σε μια αδυσώπητη υπόγεια σύγκρουση μεταξύ τους!

Πανικό έχει φερει από το πρωί στο Μαξίμου το πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ με το εκτενές ρεπορτάζ που επαναφέρει στην κορυφή της πολιτικής ατζέντας το σκάνδαλο των υποκλοπών!

Το δημοσίευμα των ΝΕΩΝ και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου όχι μόνο φωτογραφίζει τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αλλά συνδέει την παρακολούθησή του με τον πρώην σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη και ανιψιό του, Γρηγόρη Δημητριάδη, κάνοντας σαφή αναφορά σε χρήση του κακόβουλου λογισμικού Predator.

Ωστόσο, ο Γιάννης Οικονόμου κάνοντας ευθεία επίθεση στην εφημερίδα, αλλά και στον δημοσιογράφο, μιλάει για δημοσίευμα «γεμάτο εικασίες». Και απαντώντας στις σφοδρές αντιδράσεις από τα νέα στοιχεία για το σκάνδαλο των υποκλοπών που έρχονται στη δημοσιότητα, καταγγέλλει τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που ζητούν ξεκάθαρες απαντήσεις και όποιον ασκεί κριτική λέγοντας ότι «όποιος δεν μπορεί να παράγει πολιτική για τα μεγάλα και σοβαρά, καταφεύγει στην αναπαραγωγή μύθων».

Και επαναλαμβάνει το γνωστό κυβερνητικό «μάντρα» ότι «το ελληνικό δημόσιο δεν έχει προμηθευτεί κανένα κακόβουλο λογισμικό παρακολούθησης και οι υπηρεσίες ασφαλείας στη χώρα μας δεν χρησιμοποιούν, με οποιονδήποτε τρόπο, κακόβουλα λογισμικά παρακολούθησης».

Η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου 

Ένα δημοσίευμα γεμάτο εικασίες -από το οποίο απουσιάζουν στοιχεία, ονόματα και συγκεκριμένα γεγονότα- έγινε αφορμή για βαρύγδουπες αντικυβερνητικές κορόνες. Ουδεμία έκπληξη, αφού, όποιος δεν μπορεί να παράγει πολιτική για τα μεγάλα και σοβαρά, καταφεύγει στην αναπαραγωγή μύθων. Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι το ελληνικό δημόσιο δεν έχει προμηθευτεί κανένα κακόβουλο λογισμικό παρακολούθησης και οι υπηρεσίες ασφαλείας στη χώρα μας δεν χρησιμοποιούν, με οποιονδήποτε τρόπο, κακόβουλα λογισμικά παρακολούθησης.

Να σημειωθεί ότι οι αποκαλύψεις έρχονται λίγες ημέρες πριν έρθει στην Αθήνα η Εξεταστική Επιτροπή PEGA του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (2-3 Νοεμβρίου), που ερευνά τις παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων και δημοσιογράφων. Προφανώς, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της κυβέρνησης να ξεχαστεί το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, που έχει πλήξει το δημοκρατικό πολίτευμα πιθανώς ανεπανόρθωτα, δεν έχει έχει κλείσει.

Και όλα αυτά όταν ακόμη ένα –από τα πολλά– σκάνδαλο αποκαλύπτεται για την εφόρμηση στο δημόσιο ταμείο «γαλάζιων στελεχών» και «αρίστων», μέσω απευθείας αναθέσεων.

Πηγή: efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *