Είστε εδώ
Home > FAQ news > Εδώ η Φώφη και το ΚΙΝΑΛ πολεμάνε να κάνουνε κυβέρνηση τη ΝΔ και στην Ισπανία Σάντσεθ και Podemos γράφουν ιστορία!

Εδώ η Φώφη και το ΚΙΝΑΛ πολεμάνε να κάνουνε κυβέρνηση τη ΝΔ και στην Ισπανία Σάντσεθ και Podemos γράφουν ιστορία!

Και ενώ στην Ελλάδα η Φωφη Γεννηματά και το ΚΙΝΑΛ έχουν συνταχθεί πλήρως με τους ολιγάρχες και τα συγκροτημένα συμφεροντα για να ρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα και να γίνει “με καθε τρόπο”, πρωθυπουργος ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές, στην Ισπανία ο Πέδρο Σάντσεθ και ο PSOE (Σοσιαλιστές) έχουν αφήσει στην άκρη τις όποιες διαφορές με τους Podemos του Πάμπλο Ινγκλέσιας και προχωράνε μαζί με όσα τους ενώνουν και που δεν είναι άλλα από όσα περιλαμβανει μια προοδευτική ατζέντα, στην Ευρωπαική Ενωση της λιτότητας των Αγορών και των Μονοπωλίων! Τον κατώτατο μισθό, την φορολογηση των υψηλών εισοδημάτων, την στηριξη και την βοήθεια στους αδύνατους και τους συνταξιούχους, την αποκατάσταση των εργασιακών σχέσεων, της προστασίας των εργαζομένων και της εργασίας!

Σοσιαλιστές και Podemos αποφάσισαν σήμερα, πριν από λίγο, την αύξηση του κατώτατου μισθού από τα 735 στα 900 €,την αύξηση των συντάξεων με βάση τον προβλεπόμενο πληθωρισμό ( ΑΤΑ ) και την αύξηση της φορολογίας στα εισοδήματα άνω των 130.000 € ετησίως….

Leave a Reply

Top