Είστε εδώ

ΕΔΕ για το γλέντι με ορχήστρα στον Ερυθρό Σταυρό εν μέσω εφημερίας και τη γαλάζια Διοικήτρια να χορεύει

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος της διοικήτριας του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, με την ίδια να χορεύει μέσα στο νοσοκομείο και δίπλα περνούν φορεία με ασθενείς, όπως αποκάλυψε ο Παύλος Πολάκης, διέταξε ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, όλα έγιναν σε ημέρα εφημερίας στον Ερυθρό Σταυρό όπου στήθηκε γλέντι με όργανα σε κεντρικό διάδρομο…

Ενώ ακούγεται το «Βάλε το Κόκκινο Φουστάνι» και μέλη του προσωπικού χορεύουν, φαίνεται να περνά ανάμεσα από τους ίδιους και την ορχήστρα ένα φορείο, με ασθενή που σέρνει ο τραυματιοφορέας γρήγορα, ενώ ακολουθεί μία γυναίκα και ένας άνδρας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

Κατόπιν παραγγελίας του Υπουργού Υγείας Κου Μιχαήλ Χρυσοχοϊδη, στο πλαίσιο Άσκησης του Πειθαρχικού Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 11, παρ. 5, του Νόμου 3329/2005 (ΦΕΚ Α΄- 81), παραγγέλθηκε στην 1 η ΥΠΕ η διενέργεια κατεπείγουσας ΕΔΕ, σε βάρος της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» ΕΕΣ, για βεβαίωση παραπτώματος που εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 107, παρ. 1, εδάφιο (β) και (ε) του Νόμου 3528/2007 (ΦΕΚ Α΄-26) «Κώδικας κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ..

Η Διενέργεια της ΕΔΕ, ανατέθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», με εντολή κατεπείγουσας διεκπεραίωσης, έως Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *