Είστε εδώ

Δημοψήφισμα! Το “κρυφό” καταστατικό “όπλο” Κασσελάκη σε περίπτωση που ΚΕ και Επιτροπή Δεοντολογίας καταφέρουν τελικά να “μπλοκάρουν” τις διαγραφές των “4”!

Σύμφωνα με ρεπορταζ της Στήλης Confidential στο in.gr , υπάρχει και ένα «κρυφό όπλο», όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τα πράγματα στην Κουμουνδούρου, για το οποίο είχε προβλέψει ο Αλέξης Τσίπρας όταν πέρασε το νέο καταστατικό στο Συνέδριο του Μαιου του 2022 και που αποτελεί, το τελευταίο ατού του κ. Κασσελάκη στην περίπτωση που δεν περάσει η γνωμοδότηση της διαγραφής των “4” και αντιστοίχως – με κατά και λευκά – απορριφθεί και από την Επιτροπή Δεοντολογίας. Αυτό είναι να προκαλέσει, σε αυτή την περίπτωση, εσωκομματικό δημοψήφισμα – προβλέπεται από το καταστατικό – και να «περάσει τη βάση πάνω από τα κεφάλια» της ηγεσίας! Δηλαδή ουσιαστικά σε αντίθετο από τη γνωμοδότηση αποτέλεσμα από την κάλπη θα έχουν καταργηθεί από τη βάση των μελών και ψηφοφόρων του κόμματος de facto τα όργανα της ΚΕ και της Επιτροπής Δεοντολογίας. Και βέβαια θα πάει ουσιαστικά σε ένα συνέδριο επανίδρυσης του κόμματος….

– Διαβάστε: “Σκωπτικό” σχόλιο πηγών της Κουμουνδούρου για την στάση της Επιτροπής Δεοντολογίας: Περιμένουμε να δούμε τι γράφει το διαβιβαστικό …
– Διαβάστε: Για γέλια! Η επιτροπή δεοντολογίας αυτοκαταργήθηκε

10 σχόλια στο “Δημοψήφισμα! Το “κρυφό” καταστατικό “όπλο” Κασσελάκη σε περίπτωση που ΚΕ και Επιτροπή Δεοντολογίας καταφέρουν τελικά να “μπλοκάρουν” τις διαγραφές των “4”!

 1. Να είσαι πρόεδρος και να σε λένε τι να κανεις οι κλικες!!
  Τι πέρασε ο Τσίπρας τόσα χρόνια!
  Αυτό πρέπει να τελειώσει,αλλιώς θα ειναι μεγαλη απογοήτευση ο Κασσελακης.

 2. Αυτό πρέπει να τελειώσει ΤΏΡΑ.
  Ο Κασσελάκης ΠΡΈΠΕΙ να προχωρήσει σε πολλές διαγραφές και όχι μόνο να διαγράψει τους 4.
  ΜΌΝΟ έτσι η παράταξη θα πάρει την ανιούσα
  Το έχω γράψει και παλαιότερα και επιμένω. Στην Κουμουνδούρου πρέπει να
  πέσει γερή ΣΚΟΎΠΑ!!!!!!

 3. Έχουμε κουραστεί, πρεπεινα τελειώνει το θέμα για πολλους λόγους. Το κυριότερο είναι η η δημοσκοπική φθορά του κόμματος που χρεώνεται στον προεδρο. Άλλωστε από ότι φαίνεται αυτός είναι ο σκοπός τους, να μην ανακάμπτει το κόμμα εξ αιτίας του ανορθόδοξου πολεμου και στο τέλος να γίνει πρσξηκοπημα.

 4. Να προχωρήσει στις διαγραφές. Να έρθουν νέοι άνθρωποι με γνώση και θέληση

 5. Το θράσσος ορισμένων της σαμπρέλλας είναι απύθμενο… Πρέπει να προχωρήσουμε χωρίς τα βαρίδια της καθημερινής υπονόμευσης στα συστημικά Μ. Μ. Εξημέρωσης, όσο στενάχωρο κι αν είναι, για να μπορέσει να αντιμετωπιστεί με επιτυχία η νεοφιλελεύθερη λαίλαπα, όπως αποφασίστηκε στις πρόσφατες εκλογές από την πλειοψηφία δηλ. από τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σ.

 6. Θεωρώ ότι πρέπει να γίνει σύντομα το ξεσκαρταρισμα προσώπων διότι δίνεται χρόνος στα κανάλια να γελοιοποιούν καθημερινά την παράταξη.Εχω εμπιστοσύνη στον Στέφανο.

 7. κλείστε της ομπρέλες σας πάρτε και τα κουβαδακια σας και παρακαλώ σε άλλη παραλία , αυτήν αρκετά την βρομίσατε

 8. Το βλέπω να φεύγουν όλα τα αξιόλογα στελέχη που θέλουν πολλοί να διώξουν ή τα απαξιώνουν διαρκώς και στο τέλος το κόμμα που θα λέγεται ΣΥΡΙΖΑ να πάει στο 3%. Θα τους παρακαλάνε να έρθουν πίσω, αλλά θα είναι αργά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *