Είστε εδώ
Home > FAQ news > Γρ. Δημητριάδης – Κυρ. Πιερρακάκης το νέο ισχυρό δίδυμο στο Μαξίμου! Στα χέρια τους ετοιμάζεται να περάσει το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ο Μητσοτάκης

Γρ. Δημητριάδης – Κυρ. Πιερρακάκης το νέο ισχυρό δίδυμο στο Μαξίμου! Στα χέρια τους ετοιμάζεται να περάσει το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ο Μητσοτάκης

Το νέο ισχυρό δίδυμο στην εξουσία, συγκροτούν σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες τις αθέατες πλευρές του power game στο Μαξίμου, ο παντοδύναμος και πανταχού παρών σύμβουλος – και συγγενής – του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης και ο εκ μεταγραφής από το περιβάλλον του Βαγγέλη Βενιζέλου, υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Το νέο ισχυρό δίδυμο, που κράτησε αθόρυβη την μέχρι τώρα στενή συνεργασίας του σε πολλά κρίσιμα θέματα, φαίνεται ότι πλέον, σε μια κρίσιμη καμπή αλλαγής των εσωτερικών ισορροπιών στο Μαξίμου αλλά και στην κυβέρνηση, αποκτά “υπερεξουσίες” καθώς, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από εισήγηση του Γρηγόρη Δημητριάδη, ετοιμάζεται να δώσει το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκο Πιερρακάκη! Αντιλαμβάνεται κανείς, την ισχύ που θα συγκεντρώσει στα χέρια του το επόμενο διάστημα το νέο ισχυρό δίδυμο εξουσίας και πως αλλάζουν άρδην οι ισορροπίες τόσο σε πολιτικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο με τη νέα τάξη πραγμάτων.

Μάλιστα σύμφωνα με αποκάλυψη της ιστοσελίδας parapolitika.gr οι δύο άνδρες – που σύμφωνα με το ρεπορτάζ συνδέονται με μακρά γνωριμία και προσωπική φιλία – ανήμερα του Πάσχα, 1η Μαΐου περπάτησαν μαζί σε ένα χαλαρό περίπατο στο πρώην βασιλικό κτήμα στο Τατόι όπου και συζήτησαν για πολλά.

Πηγή φωτό : parapolitika.gr

Leave a Reply

7 + fourteen =

Top