Είστε εδώ

Διαλύει τους “Σπαρτιάτες” ο Κασιδιάρης; “Μαλλιά – κουβάρια” μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο της Αθήνας – Με διαγραφή απειλεί ο Στίγκας τον Φλώρο!

«Μαλλιά – κουβάρια» έχει γίνει η κοινοβουλευτική ομάδα των “Σπαρτιατών” μετά από την δημόσια στήριξη του βουλευτή του κόμματος Κωνσταντίνου Φλώρου προς το πρόσωπο του καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη που ανακοίνωσε υποψηφιότητά του για τον δήμο Αθηναίων από το βήμα της Βουλής. Ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας, μίλησε για «λειτουργία αυτοβούλως» και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει στη διαγραφή του, σημειώνοντας ότι θα λάβει μέτρα.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Φλώρος σημείωσε στη Βουλή: «Εκφράζει την μοναδική ελπίδα η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη στο δήμο Αθηναίων ώστε να σταματήσουν οι αλόγιστες σπατάλες με Μεγάλους Περιγέλους. Άκουσα ότι πάτε και για άλλες τροπολογίες εις βάρος του. Σεβαστείτε τη Δημοκρατία, αφήστε τους πολίτες να ψηφίσουν ελεύθερα, ξέρω ότι φοβάται ο Μπακογιάννης, όμως το Σύνταγμα επιβάλλει την ελεύθερη κάθοδο χωρίς περιορισμούς».

Λίγο μετά ήρθε η εξής τοποθέτηση από τον πρόεδρο του κόμματος: «Αυτό που ανέφερε ο βουλευτής μου νωρίτερα, δεν είχα καθόλου γνώση επί του θέματος. Οφείλω να πάρω κάποια μέτρα, εφόσον λειτουργεί κάποιος αυτοβούλως»

Η ανακοίνωση της δικηγόρου του Κασιδιάρη
Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό «Ελεύθεροι Αθηναίοι».

Σε ανακοίνωσή της η δικηγόρος του αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αξιότιμες/οι κυρίες/οι

Υπό την ιδιότητα μου ως συνήγορος υπερασπίσεως του κου Ηλία Κασιδιάρη, σας αποστέλλω το παρόν, στα πλαίσια της εντολής που έχω λάβει, προκειμένου να σας γνωστοποιήσω τα κάτωθι, που αποτελούν προσωπική ανακοίνωση του εντολέα μου:

«Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου και θα διεκδικήσει την δημαρχία με τον συνδυασμό ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ. Στόχος του να περάσει στο δεύτερο γύρο και στη συνέχεια να αναλάβει την διοίκηση του δήμου. Η Αθήνα μπορεί και πρέπει να διατηρήσει την Ελληνική της ταυτότητα και τον ιστορικό της χαρακτήρα, να μην υποκύψει στην επέλαση της παγκοσμιοποίησης και στον ορατό κίνδυνο αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού της. Η εγκληματικότητα και τα άβατα του ιστορικού κέντρου θα καταπολεμηθούν ριζικά, οι αλόγιστες σπατάλες για άκρως αποτυχημένα έργα που αμαυρώνουν την εικόνα της πόλεως θα σταματήσουν. Δημοτικά τέλη και υπηρεσίες, πολιτική προστασία, κοινωφελή έργα, φιλοζωικές και οικολογικές δράσεις, ενεργειακή αυτάρκεια των νοικοκυριών, θα διαμορφωθούν εξαρχής στα πρότυπα των σύγχρονων ευρωπαϊκών πρωτευουσών. Η Χριστιανική πίστη και παράδοση των Αθηνών θα διαφυλαχτούν ακέραιες. Προτεραιότητά μας η ευημερία, η ασφάλεια και η οικονομική ανάπτυξη του Αθηναίου πολίτη. Ενωμένοι μπορούμε να ξανακάνουμε την Αθήνα πρωτεύουσα των Ελλήνων».

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *