Είστε εδώ
Home > FAQ media > Δεν έφτανε ο απλός ΣΚΑΙ, θα έχουμε και ΣΚΑΙ 24! Ποια πρόσωπα θα τον στελεχώσουν

Δεν έφτανε ο απλός ΣΚΑΙ, θα έχουμε και ΣΚΑΙ 24! Ποια πρόσωπα θα τον στελεχώσουν

Σύμφωνα με πληροφορίες του Secret ο όμιλος ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου πέτυχε επιτέλους την συμφωνία που έψαχνε για την απόκτηση νόμιμης άδειας περιφερειακού καναλιού, κάτι που οδηγεί τον ΣΚΑΪ 24 σε λειτουργία όσο πιο άμεσα γίνεται.

Το νέο κανάλι θα φιλοξενηθεί στη συχνότητα του πρώην «Α-Β» συμφερόντων Φίλιππου Βρυώνη, το οποίο και κατείχε νόμιμη άδεια ενημερωτικού περιφερειακού καναλιού, τουλάχιστον μέχρι την προκύρηξη των νέων αδειών για τα περιφερειακά κανάλια.

Οι προσλήψεις έχουν ήδη ξεκινήσει και το οργανωτικό κομμάτι του νέου προγράμματος προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Ήδη ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει κλείσει για το απογευματινό μαγκαζίνο ενώ ο Τάκης Χατζής θα έχει βραδινή εκπομπή, μετά το δελτίο ειδήσεων.

Στο δελτίο θα βλέπουμε τη Νίκη Λυμπεράκη ενώ σίγουρα θα υπάρξουν συνεργασίες με δημοσιογράφους του ομίλου ΣΚΑΪ, με ονόματα όπως αυτά του Μπάμπη Παπαδημητρίου και του Αλέξη Παπαχελλά να βρίσκονται σε συζητήσεις.

Πρώην δημοσιογράφοι του Mega θα συνεργαστούν με τον νέο σταθμό, μεταξύ αυτών πιθανότατα και ο Γιώργος Καμπουράκης, με τον οποίο οι ιθύνοντες του σταθμού σκοπεύουν να «κλείσουν» τη μεσημεριανή ζώνη.

Ο Γιώργος Αυτιάς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του ένθετου των Παραπολιτικών, δεν θα αναλάβει κάποια συγκεκριμένη ζώνη αλλά θα είναι συχνά καλεσμένος εκπομπών του νέου καναλιού.

Πηγή: dailymedia.gr

One thought on “Δεν έφτανε ο απλός ΣΚΑΙ, θα έχουμε και ΣΚΑΙ 24! Ποια πρόσωπα θα τον στελεχώσουν

Leave a Reply

Top