Είστε εδώ

Debate: “Ένα αστέρι γεννιέται” – Το twitter αποθεώνει τη Ράνια Τζίμα που επιβεβαίωσε γιατί … δεν την θέλει το Μαξίμου!

Πρόσφερε την πιο δύσκολη βραδιά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και “δικαιολόγησε” απόλυτα την πρόνοια των ανθρώπων του Μαξίμου να ζητήσουν από το κανάλι της – το Mega – να μην είναι εκείνη που θα έπαιρνε συνέντευξη από τον Πρωθυπουργό!

– Διαβάστε: Όταν η Ράνια Τζίμα έκανε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να χάσει τα λόγια του και τη γη κάτω από τα πόδια του: “Σκεφτήκατε ποτέ να παραιτηθείτε ως πολιτική ηγεσία για το σκάνδαλο των υποκλοπών όπως ο Τζόνσον στην Βρετανία ή ο Νίξον στις ΗΠΑ; Γιατί ήταν εθνικός κίνδυνος ο κ Ανδρουλάκης που είναι δίπλα σας;”

Η Ράνια Τζίμα είναι μία από τους έξι δημοσιογράφους που συμμετέχουν στο debate των πολιτικών αρχηγών και μάλιστα από τα πρώτα λεπτά κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, καθώς τα σχόλια του των χρηστών του Twitter είναι διθυραμβικά.

H παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, γνώρισε την αποθέωση και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως βλέπουν το debate μόνο για την ίδια. Επίσης οι χρήστες δηλώνουν ενθουσιασμένοι από τη Ράνια Τζίμα και τις ερωτήσεις που έκανε, καθώς θεωρούν ότι δυσκόλεψε τους πολιτικούς αρχηγούς.

Δείτε τα σχόλια

Μια σκέψη στο “Debate: “Ένα αστέρι γεννιέται” – Το twitter αποθεώνει τη Ράνια Τζίμα που επιβεβαίωσε γιατί … δεν την θέλει το Μαξίμου!

  1. Κουτσούμπας..κρυφοδεξιός; δέν εξηγείται διαφορετικά η τόση έμμεση υποστήριξη στόν Μητσοτάκη κατηγορώντας τόν Τσίπρα.
    Μέχρι καί τό ξύσιμο στή γκλίτσα νά αποφύγει
    σύστησε στόν Τσίπρα. Πάτρική συμβουλή η’ ..απειλή νά κάτσει φρόνιμα; Ψέγω τόν σύριζα γιατί αφήνει αναπάντητες τέτοιες κακίες από ένα ” πολιτικό ” πού εκ τού ασφαλούς βγάζει ότι
    απωθημένο έχει απέναντι σέ ένα άτομο , τον Τσίπρα ,
    πού ούτε στό μικρό του δακτυλάκι φθάνει. Αλλά Κουτσούμπας..τόσος είναι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *