Είστε εδώ
Home > FAQ news > Χυδαία εξύβριση από άντρα των ΜΑΤ καταγγέλλει ο Γιάνης Βαρουφάκης: “Αντε γ… αρχ… αν είσαι βουλευτής” !

Χυδαία εξύβριση από άντρα των ΜΑΤ καταγγέλλει ο Γιάνης Βαρουφάκης: “Αντε γ… αρχ… αν είσαι βουλευτής” !

Χυδαία επίθεση καταγγέλλει οτι δέχτηκε από άντρα των ΜΑΤ ο επικεφαλής του ΜεΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης έξω από το Εφετείο στην ανακοίνωση της απόφασης που καταδίκασε την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση. Σύμφωνα με όσα γράφει ο Γιάνης Βαρουφάκης, όταν αμέσως μετά την ανακοίνωση από τα μεγάφωνα της καταδικαστικής απόφασης και το ξέσπασμα του πλήθους σε πανηγυρισμούς και χειροκροτήματα για την Δικαιοσύνη, άρχισε η ρίψη νερου και χημικών (δακρυγόνα) από την Αστυνομία, ο ίδιος απευθυνόμενος σε άντρα των ΜΑΤ, δέχθηκε υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Όταν του έκανε γνωστό οτι είναι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου – όπως καταγγελλει – δέχθηκε νέα υβριστική επίθεση αυτη τη φορά με χυδαίους χαρακτηρισμούς για την βουλευτική ιδιότητα !
(Διαβάστε: Ντοκουμέντο: Η στιγμή της ανακοίνωσης ότι «Η Χρυσή Αυγή αποτελεί εγκληματική οργάνωση» … και αμέσως η Αστυνομία αρχίζει να ρίχνει νερό στους συγκεντρωμένους! video )
Η ανάρτηση του Γιάνη Βαρουφάκη:

“Αφού άρχισαν τα δακρυγόνα, περιτρυγισμένος από ανθρώπους που δεν μπορούσαν να αναπνευσουν αποφάνθηκα σε άνδρα των ΜΑΤ: “Μην ρίχνετε άλλο, να απομακρυνθούν οι μεγαλύτεροι’. ‘Αντε γ…” μου απαντά. Του είπα ότι ειμαι βουλευτής. “Άλλος ένας λόγος να σε γ… αρχ…” μου απαντά.

Leave a Reply

11 − 11 =

Top