Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Χοντρό “μπάσιμο” Πολάκη στο ΚΚΕ για το “παρών” στην 13η σύνταξη! “Ας ξαναδιαβάσουν … Λένιν” !

Χοντρό “μπάσιμο” Πολάκη στο ΚΚΕ για το “παρών” στην 13η σύνταξη! “Ας ξαναδιαβάσουν … Λένιν” !

Με την “συμβουλή” να … ξαναδιαβάσει το βιβλίο «Ο αριστερισμός και η παιδική αρρώστια του κομμουνισμού», του Λένιν ( Βλαδίμιρος Ίλιτς Ουλγιάνωφ ), ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, σχολίασε με έντονα δηκτικό τρόπο το “παρών” του ΚΚΕ και του επικεφαλής του Θαν Κουτσούμπα στην Βουλή κατα την υπερψηφιση του ν/σ για την 13η σύνταξη, τις μειώσεις στον ΦΠΑ και τις 120 δόσεις!

“Ειναι εξωφενικο αυτο που εγινε σημερα στη Βουλη και δεν μπορω, θα το πω!!!Δεν μίλησα εναντίον του ΚΚΕ ούτε όταν ο Κουτσούμπας απεκάλεσε -και αυτός-“αήθη επίθεση” την κριτική μου στην ανάρτηση του Κιμπουρόπουλου .Αλλά σήμερα ΠΑΡΩΝ ρε σύντροφοι στη 13η σύνταξη ,στις 120 δόσεις ,στη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και στην εστίαση;;;;;ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ και θα χάσετε πολλά από αυτήν …..μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσετε τον “Αριστερισμό”του Βλαδίμηρου …..” σημειώνει ο Παύλος Πολάκης στην σχετική ανάρτηση στα social media…

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

Leave a Reply

6 + 18 =

Top