Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Χάνει τον έλεγχο ο Άδωνις: Απειλεί και την Εισαγγελέα Διαφθοράς – “Αν δεν τους κλείσω φυλακή δεν θα ησυχάσω…”

Χάνει τον έλεγχο ο Άδωνις: Απειλεί και την Εισαγγελέα Διαφθοράς – “Αν δεν τους κλείσω φυλακή δεν θα ησυχάσω…”

“Ξέφυγε” ο Αδώνις Γεωργιάδης, αφού μετά τις απειλές στους προστατευόμενους μάρτυρες, επιτέθηκε σήμερα και στην Εισαγγελέα Διαφθοράς που ερευνά την υπόθεση της Novartis, κ.Τουλουπάκη, κατηγορώντας την ότι αν δεν δώσει τα στοιχεία των προστατευόμενων μαρτύρων «όταν έρθει η ώρα θα βρεθεί κατηγορούμενη η ίδια».

«Η Εισαγγελέας, κ. Τουλουπάκη, πρέπει να δώσει σήμερα τα στοιχεία τους. Αν δεν το κάνει, όταν έρθει η ώρα θα βρεθεί κατηγορουμένη και η ίδια», είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑI «Αταίριαστοι».

Δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Ο κ. Παπαγγελόπουλος, “ιθύνων νους” αυτής της ιστορίας, να μας πει πως και γιατί είχε άτυπη ενημέρωση. Δεν είχε κανένα νομικό δικαίωμα να ανοίξει ούτε το εξώφυλλο».

«Όλο αυτό το έχει οργανώσει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας. Αν δεν τους κλείσω φυλακή, δεν θα ησυχάσω… Ο κ. Τσίπρας είπε ότι το ποινικό του μητρώο είναι λευκό. Είναι τώρα λευκό, επειδή ελέγχει τη Δικαιοσύνη με τις παρεμβάσεις του κ. Παπαγγελόπουλου. Όταν ελεγχθεί για όλα αυτά που έκανε, θα δούμε αν θα παραμείνει λευκό. Άρα, μη βιάζεται»

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

Top