Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Χαμός” Ιωακειμίδη – Πατούλη και βαριές αιχμές κατά του προέδρου της ΚΕΔΕ …

“Χαμός” Ιωακειμίδη – Πατούλη και βαριές αιχμές κατά του προέδρου της ΚΕΔΕ …

«Γιατί δεν έκανε (σ.σ ο Γ.Πατούλης ) το Συνέδριο την επόμενη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα; Μήπως τον εμποδίζει κάποιο ταξίδι που έχει να κάνει;»…

Σκληρή κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Γιώργο Πατούλη και τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), Γιώργο Ιωακειμίδη .

Με αφορμή άρθρο του δευτέρου, στο οποίο αμφισβητούσε την σκοπιμότητα πραγματοποίηση του συνεδρίου ΚΕΔΕ-ΕΝΠΕ, την Τετάρτη , πριν να έχει κατατεθεί το αναμενόμενο από το υπουργείο Εσωτερικών νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση στην Αυτοδιοίκηση, ο κ. Πατούλης, με δήλωσή του την Κυριακή έκανε λόγο για « Δούρειους Ίππους». Κατηγόρησε μάλιστα τον πρόεδρο της ΠΕΔΑ ότι με την στάση του « υπηρετεί τον κυβερνητικό σχεδιασμό και όχι το θεσμό που υπηρετεί».

Απαντώντας σήμερα ο κ. Ιωακειμίδης καταλογίζει στον κ. Πατούλη έλλειψη ψυχραιμίας και χαρακτηρίζει «παγκόσμια πρωτοτυπία να κάνεις συνέδριο για Νομοσχέδιο που δεν έχεις δει, όταν έχεις ήδη κάνει άλλα τρία συνέδρια για το Νέο Καλλικράτη».

«Χρεώνεται στον Πρόεδρο που ψάχνει να βρει άλλη μία ευκαιρία δικής του προβολής, καταστρέφοντας την όποια αξιοπιστία έχει απομείνει στην ΚΕΔΕ επί των ημερών του», συνεχίζει ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής.

Και ρωτά τέλος τον κ. Πατούλη «γιατί δεν έκανε το Συνέδριο την επόμενη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα; Μήπως τον εμποδίζει κάποιο ταξίδι που έχει να κάνει;».

Πηγή: neaselida.gr

Leave a Reply

Top