Είστε εδώ

Άθλιοι πολιτικάντηδες! Ατυχές περιστατικό για τον ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα στην είσοδο του ΑΤ των Αγίων Αναργύρων!

«Υπάρχει το περιστατικό και υπάρχουν και άλλα περιστατικά ατυχή, όχι μόνο των Αγίων Αναργύρων, το πρόβλημα είναι ότι η Αστυνομία δεν μπορεί να τρέξει τόσο όσο τρέχουν οι εξελίξεις…»

Το τερματισε το “αναλγησιόμετρο” αυτής της κυβέρνησης ο Υπ Προστασίας (…) του Πολίτη! Μάλιστα μιλώντας στον ΣΚΑΪ όταν οι δημοσιογράφοι του είπαν ότι στην υπόθεση της Κυριακής «ένα ολόκληρο τμήμα δεν δούλεψε» ο υπουργός αντέδρασε και διερωτήθηκε «μα γιατί το λέτε αυτό;». «Υπάρχει το περιστατικό και υπάρχουν και άλλα ατυχή περιστατικά, όχι μόνο αυτό. Άστοχη διαχείριση, όμως υπάρχουν 12.500 υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας το 2023 όπου η αστυνομία έσωσε τις γυναίκες» ανέφερε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Πέφτει μία βαριά σκιά πάνω από την ελληνική κοινωνία και από εμένα προσωπικά

Πραγματικά δεν έχω ξεπεράσει ακόμα συναισθηματικά και ψυχικά, πέρα από το πολιτικό ζήτημα ένα τραγικό γεγονός, που είναι σαν να έφυγε ένα κορίτσι που ανήκει σε όλους μας. Αυτή είναι η διάσταση» είπε αρχικά.

Όταν οι δημοσιογράφοι του είπαν ότι ένα ολόκληρο τμήμα δεν δούλεψε, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είπε «μα γιατί το λέτε αυτό. Υπάρχει το περιστατικό και υπάρχουν και άλλα περιστατικά – ατυχή περιστατικά, άστοχη διαχείριση».

Και συνέχισε λέγοντας ότι «και η αστυνομία δεν μπορεί να τρέξει τόσο όσο τρέχουν οι εξελίξεις και το πρόβλημα είναι η ασφάλεια των θυμάτων. Πρέπει ο αστυνομικός πρέπει να πει «κάθισε εδώ». Το βασικό ζητούμενο είναι η ασφάλεια την ώρα που μια γυναίκα εισέρχεται στο τμήμα, όλα αυτά τα εγκλήματα διώκονται αυτεπαγγέλτως δεν χρειάζονται μηνύσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *