Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Άστραψε και βρόντηξε ο Πολάκης! «Σας δίνω 3 ώρες να το πάρετε πίσω»

Άστραψε και βρόντηξε ο Πολάκης! «Σας δίνω 3 ώρες να το πάρετε πίσω»

Έξω απ’ τα δόντια τα είπε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, για τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ που ξεπλένουν συμφέροντα άλλων και στηλιτεύουν τον ίδιο, δημοσιεύοντας προκλητικούς τίτλους σε άρθρα σχετικά με το πόθεν έσχες του, ότι έχει ιδρύσει «ατομική επιχείρηση».

Πέρα από «τη λάσπη από το Πρώτο Φλέμα» όπως χαρακτηριστικά γράφει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σχετική ανακοίνωση για το πόθεν έσχες του, έβγαλε και η Νέα Δημοκρατία.

«Σήμερα όμως τόλμησε να βγάλει και η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωση για το θέμα του πόθεν έσχες μου και να πει πως έκρυβα τα προηγούμενα χρόνια την επιχείρηση (το ιατρείο δηλαδή) της συζύγου μου, Θεοδώρας Τσούκα», γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο facebook.

Ο Π. Πολάκης άστραψε και βρόντηξε λέγοντας στην ανάρτησή του πως όλο αυτό είναι μια «απελπισμένη προσπάθεια να κρύψουν τις πομπές του πρωθυπουργικού ζεύγους» αναφερόμενος στις αποκαλύψεις σχετικά με το ψευδές πόθεν έσχες και στο γεγονός πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακόμα και στο νέο πόθεν έσχες του δεν δηλώνει πουθενά τη γαλλική εταιρεία.

Νέτα σκέτα, τονίζει πως δίνει περιθώριο 3 ωρών στη ΝΔ να πάρει πίσω την ανακοίνωση και να ζητήσει επίσημα συγγνώμη από τον ίδιο και τη σύζυγό του, πως όσα έγραψαν είναι ψέματα.

Η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

«ΧΘΕΣ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 1 και 2.
Νόμιζα πως ήταν μόνο άλλη μια ελεεινή λάσπη από το Πρώτο Φλεμα!!
ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ανακοίνωση για το θέμα του πόθεν εσχες μου και να πει πως έκρυβα τα προηγούμενα χρόνια την «επιχείρηση»(το ιατρείο δηλαδή) της συζύγου μου Θεοδώρας Τσούκα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(φωτό 3-4-5)
Απελπισμένη προσπάθεια να κρύψουν τις πομπές του πρωθυπουργικού ζεύγους για τη γαλλική οφσορ και το ψεύτικο πόθεν εσχες!
ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:
ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΡΙΩΝ ΩΡΩΝ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ και να δηλώσετε επίσημα: «ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΤΣΟΥΚΑ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ,ΟΣΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΗΤΑΝ ΨΕΥΔΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ»!!!!
Σε διαφορετική περίπτωση ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ δεν θα έχει προηγούμενο και θα ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΑΣ!!!
Παυλος Πολακης
ΥΓ Ο χρόνος άρχισε να κυλάει …..»

Leave a Reply

17 − four =

Top