Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Άστραψε και βρόντηξε ο Παύλος Πολάκης: “Δεν είμαστε τα κορόιδα του χουντικού γυμνασιάρχη Γεραπετρίτη – Εννοείται πως κανείς δεν στέλνει από χθες sms”

Άστραψε και βρόντηξε ο Παύλος Πολάκης: “Δεν είμαστε τα κορόιδα του χουντικού γυμνασιάρχη Γεραπετρίτη – Εννοείται πως κανείς δεν στέλνει από χθες sms”

Άστραψε και βρόντηξε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην αν. Υπουργός Υγείας εξαιτίας της αδιανόητης δήλωσης του Υπ. Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη ότι η διατήρηση του ελέγχου των μετακινήσεων των πολιτών μέσω της αποστολής sms έχει διαπαιδαγωγικό χαρακτήρα για να μην ξεφύγουν…

Με μια σκληρή ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης εξηγεί οτι τέτοιες νοοτροπίες διαπαιδαγωγούν προς την ανυπακοή, ενω τονίζει το καταστροφικό πέρασμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη που με 9 μήνες λοκντάουν έχει περισσότερους από 10.300 νεκρούς στη χώρα.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

“Εννοείται πως από χθες ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ
SMS!!!!
Η άρνηση έχει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ πως δεν είμαστε τα κορόιδα του χουντικού γυμνασιάρχη Γεραπετριτη και βέβαια ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΕΙ προς την κατεύθυνση της ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ στην κυβέρνηση Μητσοτακη που μας έφτασε στους 10.300 νεκρούς με 9 μήνες ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ !!!
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΑΛΙΚΙ!
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ !!!”

Leave a Reply

14 − eleven =

Top