Είστε εδώ

Ας κρατήσουν οι χοροί… Γλέντι σε μέρα εφημερίας στον «Ερυθρό Σταυρό», ενώ περνούν φορεία, με τις ευλογίες και τη συμμετοχή της «γαλάζιας» διοικήτριας (vid)

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» που δημοσιεύει ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στα social media. Δεν συνέβη σε τριτοκοσμική χώρα, αλλά στην Ελλάδα, σε μέρα εφημερίας και με τις ευλογίες της διορισμένης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη διοικήτριας του «Ερυθρού Σταυρού».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Παύλος Πολάκης και φαίνονται να συμβαίνουν στο βίντεο που δημοσιοποιεί, έχει στηθεί γλέντι με όργανα σε κεντρικό διάδρομο του νοσοκομείου, σε ημέρα εφημερίας και μάλιστα στο βίντεο φαίνεται να περνάει φορείο με ασθενή επάνω. «Ο απόλυτος εξευτελισμός», σχολιάζει ο Παύλος Πολάκης και πετάει καρφί στο υστερόγραφο: «Έπρεπε να συμβεί αυτό με υπουργό εμένα…».

Μάλιστα, στο γλέντι φέρεται να συμμετέχει και η ίδια η «γαλάζια» διοικήτρια, Ελπινίκη Ταβιανάτου.

Η ανάρτηση Πολάκη:

«Ο απόλυτος εξευτελισμος.
Σε μέρα εφημερίας στο νοσοκομείο Ερυθρος Σταυρος,γλέντι με όργανα σε κεντρικο διάδρομο που περνούν ΦΟΡΕΙΑ!!!!
Διοργανωτής η Διοικητρια Ελπινικη Ταβιανατου που είναι μια από τους χορευτές μάλιστα!!
Υγ.έπρεπε να συμβεί αυτό με υπουργό εμένα…»

3 σχόλια στο “Ας κρατήσουν οι χοροί… Γλέντι σε μέρα εφημερίας στον «Ερυθρό Σταυρό», ενώ περνούν φορεία, με τις ευλογίες και τη συμμετοχή της «γαλάζιας» διοικήτριας (vid)

  1. Βλέπουμε ένα από τα αποτελέσματα των λιστών Πέτσα. Ο, τι και να γίνει ΔΕΝ συνδέεται με την πολιτικη ηγεσία, αλλά παρουσιαζεται ως πράξη που αφορά μεμονωμένα άτομα άσχετα με την κυβέρνηση. Αν τολμήσει κανένας από τον ΣΥΡΙΖΑ να το αναφέρει αμέσως εγκαλείται για την περιοδο ΣΥΡΙΖΑ όπου βέβαια μεσουρανησε ο αστήρ Ξανθός και ήταν αναπληρωτής ο Πολάκης(εισέπραττε όλη την αρνητική κριτική απο ολους) το “αγκάθι” στο μάτι των ΜΜΕ και της ομπρέλες, της Έφης και λοιπών υπεραρηστερων.

  2. ο χάρος βγήκε παγανιά…. στου ΕΡΥΘΡΟΥ την γειτονιά!!!
    το επόμενο γλέντι τους θα είναι στο 3ο…
    κι εμείς αν είμαστε ακόμα ζωντανοί θα ξεθυμαίνουμε στο πληκτρολόγιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *