Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Αποστομωτική ατάκα Γερουλάνου στον Άδωνι: Αν δεν μπορείτε να μην ρίχνετε το επίπεδο της συζήτησης πηγαίντε στο βούρκο (vid)

Αποστομωτική ατάκα Γερουλάνου στον Άδωνι: Αν δεν μπορείτε να μην ρίχνετε το επίπεδο της συζήτησης πηγαίντε στο βούρκο (vid)

Δεν άντεξε ο γενικά πράος Παύλος Γερουλάνος όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Open Mind με την Έλλη Στάη και είχε απέναντι του τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο  Αντιπρόεδρος – προσωπική επιλογή Μητσοτάκη – της ΝΔ με το γνωστό στυλ που έχει στις τηλεοπτικές και όχι μόνο παρουσίες του και θέλοντας να μιλήσει για τη δική του “μοναδική” αλήθεια για την υπόθεση Novartis δεν άφηνε τον Π.Γερουλάνο να “σταυρώσει” κουβέντα.

Μέχρι που εκείνος απηύδησε και του είπε “δεν θα κατεβάσετε το επίπεδο εκεί που το θέλετε εσείς, κάντε μία προσπάθεια να ανεβάσετε λίγο το επίπεδο της πολιτικής συζήτησης, αν μπορείτε. Αν δεν μπορείτε πηγαίντε στο βούρκο”!


βίντεο από netakias.com

2 thoughts on “Αποστομωτική ατάκα Γερουλάνου στον Άδωνι: Αν δεν μπορείτε να μην ρίχνετε το επίπεδο της συζήτησης πηγαίντε στο βούρκο (vid)

Αφήστε μια απάντηση

Top