Είστε εδώ
Home > FAQ news > Αποστόμωσε τον Μητσοτάκη ο Τσακαλώτος, που έφυγε χωρίς να απαντήσει: “Λες για μας ότι εχουμε τοξικό λόγο! Εσύ νομιζεις πως ο δικός σου είναι τριανταφυλένιος, που ψεύτες μας ανεβάζεις, ψεύτες μας κατεβάζεις;”!

Αποστόμωσε τον Μητσοτάκη ο Τσακαλώτος, που έφυγε χωρίς να απαντήσει: “Λες για μας ότι εχουμε τοξικό λόγο! Εσύ νομιζεις πως ο δικός σου είναι τριανταφυλένιος, που ψεύτες μας ανεβάζεις, ψεύτες μας κατεβάζεις;”!

“Λέτε οτι εμείς δημιουργούμε τοξικο περιβαλλον με τον λογο μας. Νομιζετε οτι ο δικος σας ειναι τριανταφυλένιος; Που μας αποκαλείτε σε καθε δευτερη προταση που λέτε, “ψεύτες”; Γιατι δεν μας λέτε αντι να μας βρίζετε μονιμως “ψεύτες”, ποιο είναι το πρόγραμμά σας; Απο που θα μειώσετε τους φόρους; Απο τα νοσοσκομεια, απο την Παιδεια, απο την ασφάλεια στα σχολεία; Αντι να μας ειρωνεύεστε η να μας βρίζετε και να αποκαλείτε εμάς λαικιστές, να μας το πειτε στα ισα. “Θα μειωσουμε τα σχολεία, θα μειωσουμε τα Πανεπιστημια, θα μειώσουμε τα νοσοκομεία…! Να από που θα τα βγάλουμε για να μειώσουμε τον φόρο…” Απίστευτη παρ’εμβαση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, αμέσως μετα την ομιλία Μητσοτάκη στην Βουλή. Ο προεδρος της ΝΔ … δεν απαντησε!

Leave a Reply

eight + sixteen =

Top