Είστε εδώ

Αποκαλύψεις που φέρνουν ανατριχίλα … από τον δικηγόρο των παιδιών: «Πάρτυ» βιασμών φέρεται να διοργάνωνε ο πατέρας – τέρας, στα Πετράλωνα! Η μάνα … “παρακολουθούσε”!

Φρίκη χωρίς τέλος σε ακόμα μια γειτονιά … των Αθηνών. Μετά τον Κολωνό και στα Σεπόλια ο “εφιάλτης” εξελισσόταν σιωπηλά επί πολλά χρόνια στην οικογένεια της “διπλανής πόρτας”.

Η δικηγόρος της 22χρονης από τα Πετράλωνα αποκάλυψε πως ο πατέρας έκανε πάρτι, βίαζε και πάσαρε σε φίλους και συγγενείς και τα 3 παιδιά του, κάποιοι με μηχανήματα βιντεοσκοπούσαν τους βιασμούς ενώ η μάνα ΚΑΙ γνώριζε ΚΑΙ έβλεπε ΚΑΙ δεν έκανε απολύτως τίποτα.

Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η Δήμητρα Πλαστήρα, δικηγόρος της 22χρονης κόρης της οικογένειας, εξήγησε ότι τα τρία παιδιά της οικογένειας έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά επανειλημμένα από τον πατέρα τους και από άλλα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο θείος τους.

Όπως επισήμανε, οι γονείς δεν εξέδιδαν τα παιδιά, αλλά “ο πατέρας διοργάνωνε, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, πάρτυ στα οποία βίαζαν τον ανήλικο γιο του όλοι μαζί”.

Για τη μητέρα της οικογένειας, τα παιδιά τονίζουν πως όλα γίνονταν εν γνώσει της, και μάλιστα το αγόρι αναφέρει ότι υπέστη βιασμό και ενώπιον της μητέρας του, ενώ έχει καταγγείλει ότι δεχόταν απειλές από τη μητέρα του για να μη μιλήσει στην αστυνομία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *