Είστε εδώ
Home > FAQ news > Αποφυλακίστηκε η σύζυγος του Παπαντωνίου – “Συναίνεσε στην άρση του τραπεζικού της απορρήτου σε όλο τον πλανήτη”

Αποφυλακίστηκε η σύζυγος του Παπαντωνίου – “Συναίνεσε στην άρση του τραπεζικού της απορρήτου σε όλο τον πλανήτη”

Αποφυλακίστηκε σήμερα η σύζυγος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, Σταυρούλα Κουράκου, η οποία είχε κριθεί προφυλακιστέα για ξέπλυμα μετά την απολογία της στην ανακρίτρια κατά της διαφθοράς Ηλιάνα Ζαμανίκα.

Η τελευταία έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης της κατηγορούμενης  αντικαθιστώντας την προσωρινή της κράτηση με τους περιοριστικούς όρους, της εγγυοδοσίας 150.000 ευρώ, που πρέπει να τα έχει καταβάλει έως τις 20 Απριλίου 2019, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.

Ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε πως η ανακρίτρια συνεκτίμησε « το γεγονός ότι η κ. Κουράκου συναίνεσε στην άρση του τραπεζικού της απορρήτου σε όλο τον πλανήτη και έδωσε πληρεξουσιότητα για να ελεγχθούν οι καταθέσεις της σε όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του κόσμου. Με τον τρόπο αυτό βοηθά να απαντηθούν τα αιτήματα δικαστικής συνδρομής που έχει ήδη αποστείλει η ανακρίτρια».

Πηγή: efsyn.gr (Μαρία Δήμα)

Leave a Reply

eight − two =

Top