Είστε εδώ
Home > FAQ news > Αποδοκιμάζει και τη νέα απόφαση για Ηριάννα-Περικλή ο Κοντονής: Το δικαστήριο φέρει το βάρος της ευθύνης της κρίσης του

Αποδοκιμάζει και τη νέα απόφαση για Ηριάννα-Περικλή ο Κοντονής: Το δικαστήριο φέρει το βάρος της ευθύνης της κρίσης του

«Δεν χρειάζεται να επαναλάβω όσα είχα δηλώσει κατά την έκδοση της πρώτης απόφασης περί της αναστολής εκτέλεσης της ποινής των δύο πρωτοδίκως καταδικασθέντων. Όσα είχα αναφέρει ισχύουν», ανέφερε σε δήλωσή του ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, μετά τη νέα απόρριψη από το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών Αθηνών των αιτήσεων της Ηριάννας και του Περικλή.

Ακόμη, ο κ. Κοντονής ανέφερε στην δήλωσή του, ότι «το δικαστήριο που εξέδωσε τη σημερινή απόφαση, φέρει και το βάρος της ευθύνης της κρίσης του», ενώ κάλεσε όλους να δείξουν «αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία αυτές τις ώρες».

Σημειώνεται ότι μετά την πρώτη απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης για Ηριάννα και Περικλή, ο Υπουργός Δικαιοσύνης είχε δηλώσει ότι η απόφαση αποτέλεσε “δυσάρεστη έκπληξη”,  ενώ είχε χαρακτηρίσει «τουλάχιστον περίεργο» το γεγονός ότι «ορισμένοι που έχουν καταδικαστεί σε πολυετείς ποινές έχουν απολαύσει το ευεργέτημα της αναστολής της ποινής ενώ σε άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή της Ηριάννας, κατηγορούμενοι δεν πήραν το ευεργέτημα ούτε από το δικαστήρια ούτε από εφετείο».

Πηγή: left.gr

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top