Είστε εδώ
Home > FAQ news > Από το Greece is a state of mind στο … “χρυσό βατόμουρο” του Bloomberg! Η Ελλάδα στην κορυφή της λίστας με τα χειρότερα μέρη στον κόσμο για να ζει κανείς εν μέσω πανδημίας!!!

Από το Greece is a state of mind στο … “χρυσό βατόμουρο” του Bloomberg! Η Ελλάδα στην κορυφή της λίστας με τα χειρότερα μέρη στον κόσμο για να ζει κανείς εν μέσω πανδημίας!!!

Στο μηνιαίο παρατηρητήριο της έγκυρης αμερικανικής επιθεώρησης, με τις πιο ΑΣΦΑΛΕΙΣ χώρες του πλανήτη για να ζει κανείς εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, στην κορυφή πλέον κατατάσσει τη Νέα Ζηλανδία και την Ταιβάν με βάση το ότι έχουν καταφέρει να ελέγχουν πλήρως την εξέλιξη της πανδημίας COVID 19. Ακολουθούν Αυστραλία, Νορβηγία, Σιγκαπούρη, Φινλανδία και Ιαπωνία.

Στον πάτο … κυριολεκτικά, της λίστας του έγκυρου Bloomberg βρίσκεται η Ελλάδα. 50η ανάμεσα σε 52 χώρες, σε ποιότητα ζωής εν μέσω πανδημίας, Πραγματικός κόλαφος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη που το καλοκαίρι πανηγύριζε με αλαζονεία και έλλειψη μέτρου αφήνοντας την χώρα και τον πληθυσμό ανοχύρωτους στη ανεξέλεγκτη διάδοση του θανάσιμου ιού με το άνοιγμα χωρίς τεστ των συνόρων, αλλά και αδιαφορώντας για την λήψη οποιουδήποτε μέτρου εν όψει του δεύτερου κύματος που όλοι γνώριζαν οτι θα ερχόταν το Φθινόπωρο! Πρόκειται για τη δεύτερη κατραπακιά μετά από αυτήν της προηγούμενης εβδομάδας, που μας κατέταξε στην 5η θέση ανάμεσα στις χώρες με τα πιο αυταρχικά μέτρα στον κόσμο. Και όπως αποδεικνύεται και από τους αριθμούς (4300 νεκροί πλέον) χωρίς κανένα αποτέλεσμα!

Αφήστε μια απάντηση

Top