Είστε εδώ
Home > FAQ the opinion > Από κήρυκας Χανίων… ιεροκήρυκας της διαφάνειας (του Νίκου Μωραΐτη )

Από κήρυκας Χανίων… ιεροκήρυκας της διαφάνειας (του Νίκου Μωραΐτη )

Ο αδερφός του πρωθυπουργού έκανε διακανονισμό χρέους! Απίστευτο! Έκανε δηλαδή αυτό που επί 11 χρόνια απαξιούσε να κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προτιμώντας απλώς… να μην πληρώνει ούτε ευρώ.

Ο κήρυκας των Χανίων έγινε ιεροκήρυκας της διαφάνειας. Ο βασιλιάς των off shore ήξερε δέκα μέρες πριν -και προανήγγειλε στην ομιλία του στη βουλή – το… σκάνδαλο Τσίπρα που θα έβγαζαν τα «Παραπολιτικά» δέκα μέρες μετά! Θαύμα! Προφήτης Κούλης.

Ένας θλιβερός πολιτικός – ο θλιβερότερος πολιτικός αρχηγός που είχε ποτέ η Νέα Δημοκρατία –, βουτηγμένος στα σκάνδαλα ως το λαιμό, βγάζει το χέρι του από το βούρκο των σκανδάλων, όπου κολυμπάει οικογενειακώς, και δείχνει τον αντίπαλο. Λες και σε αυτή τη ζωή είμαστε όλοι ίδιοι, ο γόνος της πιο διεφθαρμένης πολιτικής οικογένειας που πέρασε ποτέ από τον τόπο και ο Τσίπρας, το παιδί της ανάγκης που έμαθε την πολιτική στους δρόμους.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, μόνο ένα απλό πείραμα: Είσαι στην παραλία και θες να πας να βουτήξεις. Στην αριστερή ξαπλώστρα κάθεται ο Τσίπρας και στη δεξιά ο Μητσοτάκης. Σε ποιον θα δώσεις το πορτοφόλι σου να σου το φυλάει μέχρι να βγεις; Η απάντηση είναι τόσο αυτονόητη που υπερβαίνει κάθε πολιτικό επιχείρημα.

Πηγή: altsantiri.gr

One thought on “Από κήρυκας Χανίων… ιεροκήρυκας της διαφάνειας (του Νίκου Μωραΐτη )

  1. Το θέμα δεν είναι αν ο Κυριάκος είναι χειρότερος, αλλά αν υπάρχει πραγματικά κάποιο πρόβλημα στην ιστορία και πόσο σημαντικό είναι.
    Επί της ουσίας λοιπόν η ιστορία με το φερόμενο ως πλαστό πιστοποιητικό ασφαλιστικής ενημερότητας έχει εμφανιστεί εδώ και χρόνια, χωρίς να έχω δει κάπου μια σοβαρή απάντηση, που να δικαιώνει τον Γ.Τ.
    Και όσο δεν υπάρχει μια τέτοια απάντηση, η σύγκριση του Α.Τ. με τον πολύ χειρότερο Κ.Μ. δεν δικαιώνει τον Αλέξη.

    Ιδανικό θα ήταν μια επίσημη θετική απάντηση από το ασφαλιστικό ταμείο για το συγκεκριμένο παραστατικό.
    Ή έστω κάτι που να αποδεικνύει την ασφαλιστική ενημερότητα για εκείνη την περίοδο.

Leave a Reply

Top