Είστε εδώ

Από φόρουμ δημοκρατικού διαλόγου, πασαρέλα για υπουργούς της ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Η κομματική φιέστα της ΝΔ στην εσπερίδα της ΕΓΓΔ προσβάλλει την αυτοδιοίκηση»

Για προσβολή απέναντι στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κάνει λόγο μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο τομέας Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή επιστημονική εσπερίδα που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

«Η Ένωση Γενικών Γραμματέων Δήμων διοργάνωσε επιστημονική εσπερίδα στη Θεσσαλονίκη με θέμα Τοπική Αυτοδιοίκηση & Κοινωνία των Πολιτών. Μετέτρεψε δυστυχώς μια ευκαιρία για ένα φόρουμ δημοκρατικού διαλόγου σε κυβερνητική πασαρέλα Υπουργών της Νέας Δημοκρατίας. Η παντελής έλλειψη δημοκρατικού κριτηρίου και αντανακλαστικού είναι κραυγαλέα καθώς δεν απουσιάζει μόνο η Αξιωματική Αντιπολίτευση αλλά όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης».

«Η Αυτοδιοίκηση, η Δημόσια Διοίκηση, η χώρα έχει ανάγκη το δημοκρατικό διάλογο, την σύνθεση και την αντιπαράθεση των απόψεων και των πολιτικών. Η ένδεια επιχειρημάτων, η απουσία σχεδίου, ο αρνητικός απολογισμός και δεν κρύβονται πίσω από κομματικές φιέστες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ξεκίνησε μετά από πολλά χρόνια μόνιμες προσλήψεις με την 3Κ και, κυρίως, ότι έβγαλε τη χώρα από τη μέγγενη των μνημονίων που οι πολιτικές της ΝΔ μας είχαν οδηγήσει, ώστε, σήμερα, έστω και καθυστερημένα μετά από τρία χρόνια να μπορεί να προχωράει σε προσλήψεις και να μπορεί να πανηγυρίζει γι’ αυτές, ενώ πριν μερικά χρόνια είναι οι ίδιοι, οι οποίοι πανηγύριζαν για τις απολύσεις στους Δήμους».

Με πληροφορίες από documentonews.gr

Μια σκέψη στο “Από φόρουμ δημοκρατικού διαλόγου, πασαρέλα για υπουργούς της ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Η κομματική φιέστα της ΝΔ στην εσπερίδα της ΕΓΓΔ προσβάλλει την αυτοδιοίκηση»

  1. Και οι Δήμαρχοι που προεκλογικά αν και δέχτηκαν προεκλογικά την στήριξή του, μετά τον πούλησαν, έδωσσαν θέσεις ευθύνης στους Δεξιούς συμβούλους και αγνόησαν-πούλησαν τους συμβούλους τους Συριζαίους, την ευθύνη βέβαια φέρνουν οι Νομαρχιακές του ΣΥΡΙΖΑ που κάτι τύποι σαυτές , καρεκλοκένταυροι με τουπέ αγνόησαν τις τοπικές ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ και τις προτάσεις του, τώρα κρύβονται κιαυτά τα ΘΡΑΣΙΜΙΑ,ας το λάβουν υπ: όψιν τα μέλη της ΚΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *