Είστε εδώ
Home > FAQ media > Απειλές και χυδαίες ύβρεις κατά του Σ. Κοτρώτσου και της ΕΡΤ για το πάνελ του ντιμπέιτ των Περιφερειαρχών! Καταδικάζει η ΕΡΤ, απουσιάζουν ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ

Απειλές και χυδαίες ύβρεις κατά του Σ. Κοτρώτσου και της ΕΡΤ για το πάνελ του ντιμπέιτ των Περιφερειαρχών! Καταδικάζει η ΕΡΤ, απουσιάζουν ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ

«Η ΕΡΤ καταδικάζει απερίφραστα την αήθη επίθεση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος, αλλά και η δημόσια τηλεόραση, για τη σύνθεση του πάνελ της εκπομπής της Δευτέρας 20 Μαΐου, μέσω αναρτήσεων στα social media, έμπλεων λεκτικής βίας και ρητορικής μίσους».

Θύμα χυδαίας επίθεσης έπεσε ο δημοσιογράφος της Δημόσιας Τηλεόρασης Σεραφειμ Κοτρώτσος, αλλά και η ΕΡΤ, από ανώνυμα διαδικτυακά μποτς με αφορμή τη σύνθεση του πάνελ στο ντιμπέϊτ για την Περιφερεια Αττικής τη Δευτέρα, στην εκπομπή “Επόμενη Μέρα”… Μάλιστα από την επίθεση κατα του δημοσιογράφου δεν εξαιρέθηκαν ούτε μέλη της οικογένειάς του κατά των οποίων εκτοξεύτηκαν και απειλές…Η ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρει:

“Η ΕΡΤ καταδικάζει απερίφραστα την αήθη επίθεση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος, αλλά και η δημόσια τηλεόραση, για τη σύνθεση του πάνελ της εκπομπής της Δευτέρας 20 Μαΐου, μέσω αναρτήσεων στα social media, έμπλεων λεκτικής βίας και ρητορικής μίσους.

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση εφαρμόζει στο ακέραιο τις προβλέψεις του νόμου και των οδηγιών του ΕΣΡ για την αναλογική προβολή των υποψηφίων κατά την προεκλογική περίοδο, πάντα σε άμεση συνεννόηση και συνεργασία με τα πολιτικά κόμματα”.

Εντούτοις προξενεί εντύπωση η απουσία των συνδικαλιστικών οργάνων του κλάδου! Και το ερώτημα που τίθεται αυτονόητα προς ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ (στην οποία ανήκει ο γνωστός δημοσιογράφος) είναι … γιατί ποιούν τη νήσσα, ενώ σε άλλες περιπτώσεις – και μάλιστα και εντός της Δημόσιας Τηλεόρασης – δείχνουν απίστευτη ευαισθησία και ταχύτατα αντανακλαστικά …

ΚΚΕ: “Δεν συνομιλούμε με φασίστες”…
Την επίθεση κατα του δημποσιογράφου Σερ. Κοτρώτσου και της ΕΡΤ καταδίκασε απερίφραστα και το ΚΚΕ και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γ.Πρωτούλης με ανακοίνωση του Γρ.Τύπου:

“Σχετικά με τις καταγγελίες του Θ. Τζήμερου δήθεν για αποκλεισμό του από τα ΜΜΕ, με αφορμή την τηλεοπτική συζήτηση στην ΕΡΤ1 μεταξύ των υποψηφίων περιφερειαρχών Αττικής, σε ό,τι μας αφορά έχουμε να πούμε το εξής: Το ΚΚΕ και οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν συνομιλούν με φασιστές και με κάθε είδους ομοϊδεάτες τους, που έχουν βιαιοπραγήσει σε βάρος γυναικών.
​Οι δε απειλές και ύβρεις που εξαπέλυσε ο ίδιος και συνεργάτες του στο διαδίκτυο, προσωπικά κατά δημοσιογράφου της ΕΡΤ και της οικογένειάς του, δείχνουν το ποιόν του συγκεκριμένου πολιτικάντη και γίνονται ακριβώς για να “παίξουν στα ΜΜΕ” που κατά τα άλλα καταγγέλλει.
​Άλλωστε πρόκειται για μια ανεκδιήγητη και εκφασισμένη από καιρό προσωπικότητα, που προβάλλεται πολύ περισσότερο από το 0,5% που συγκεντρώνουν τα ψηφοδέλτιά του.”

One thought on “Απειλές και χυδαίες ύβρεις κατά του Σ. Κοτρώτσου και της ΕΡΤ για το πάνελ του ντιμπέιτ των Περιφερειαρχών! Καταδικάζει η ΕΡΤ, απουσιάζουν ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ

Leave a Reply

Top