Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Απάντηση του Παύλου Πολάκη στην μηντιακή “καταιγίδα” fake news για Νίκο Γεωργιάδη: “ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ! Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ είχαμε καταψηφίσει”

Απάντηση του Παύλου Πολάκη στην μηντιακή “καταιγίδα” fake news για Νίκο Γεωργιάδη: “ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ! Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ είχαμε καταψηφίσει”

“ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΩΟΣ ,ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ” …
Άμεση ξαι δυναμική ηταν η απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρωτή Τομεάρχη Εσωτερικών Παύλου Πολάκη στην προπαγάνδα που σκόπιμα διακινούν ύπουλα απο χθες ο μηντιακός στρατός της κυβέρνησης και στελέχη της ΝΔ, περί δηθεν παραγραφής (την αποκαλούν ξεδιαντροπα και … αθωωση) του αδικήματος της ασελγειας σε ανηλίκους του πρώην (;) συνεργάτη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη, λόγω της αναθεώρησης του σχετικού νόμου από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ! Ο κ. Πολάκης αναφέρει ότι η παραγραφή – και όχι αθώωση – του Νίκου Γεωργιάδη βασίζεται σε άρθρο που ψήφισε η παρούσα Κυβέρνηση τον Νοέμβριο και καταψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ καλεί τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να παρέμβει για την «προσβολή του κοινού περί δικαίου αισθήματος»

Έγραψε ο Παύλος Πολάκης:

“ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ!!!!!!!! Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ είχαμε καταψηφίσει!!!Αυτή η “παραγραφή” θα περάσει στις ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ της ελληνικής Δικαιοσύνης και των ποινικών της κωδίκων!!!!!ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΩΟΣ ,ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ .Ο εισαγγελέας του Αρείου πάγου ,ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτή την προσβολή του κοινού περί δικαίου αισθήματος;;;;”

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

Leave a Reply

Top