Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Αντώναρος: “Βροχή οι αρνήσεις στον Μητσοτάκη για τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ανάμεσά τους και 2 γνωστοί δημοσιογράφοι”

Αντώναρος: “Βροχή οι αρνήσεις στον Μητσοτάκη για τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ανάμεσά τους και 2 γνωστοί δημοσιογράφοι”

Μπορεί τελικά η κυβέρνηση να τα “μπάλωσε” με την εσπευσμένη αναβάθμιση της αναπληρωματικής του κ. Ταραντίλη, Αρ Πελώνη, στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, εντούτοις ενδεικτικό του αδιεξόδου που αντιμετώπισε η κυβέρνηση μετά την εσπευσμένη ανακοίνωση χθες το απόγευμα της παραίτησης Ταραντίλη για “προσωπικούς λόγους”, ειναι οτι ουτε καν επισημη ανακοινωση ανάληψης της θέσης δεν έχει υπάρξει.

Τις δικές του πληροφορίες επί του θέματος παραθετει με αναρτησή του ο πρωην κυβερνητικός εκπροσωπος επι κυβερνησης Κώστα Καραμανλή, ο Ευάγγελος Αντώναρος:
“Πρώτη φορά στην 46χρονη ιστορία της ελληνικής δημοκρατίας φεύγει κυβερνητ. εκπρόσωπος ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ αντικαταστατης του. Κανείς δεν δέχεται την πρόταση @kmitsotakis για αναληψη της θεσης. Οι αρνήσεις πέφτουν βροχη. Ανάμεσα τους και 2 (γνωστοί) δημοσιογράφοι.”

Leave a Reply

1 × 3 =

Top