Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Αντώναρος: Ντροπή ο Μητσοτάκης να μην ενημερώνει τον ΠτΔ για το ταξίδι στις ΗΠΑ και τα ελληνοτουρκικά

Αντώναρος: Ντροπή ο Μητσοτάκης να μην ενημερώνει τον ΠτΔ για το ταξίδι στις ΗΠΑ και τα ελληνοτουρκικά

“Ντροπή” χαρακτήρισε ο Ευ. Αντώναρος να μην ενημερώνει ο Μητσοτάκης τον ΠτΔ για το ταξίδι στις ΗΠΑ και τα ελληνοτουρκικά.

Όπως έγραψε:

“Κρατώ μια μικρη επιφύλαξη γιατι — λόγω ολιγοήμερης απουσίας μου στο εξωτερικό — μπορεί να μου διέφυγε κάτι. Αλλά απο την άλλη είμαι απο εκείνους που παρακολουθούν σχολαστικα την ειδησεογραφία. Ειδικά σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Γι αυτό μου προκαλεί μεγάλη και ιδιατέρα δυσάρεστη έκπληξη η διαπίστωση ότι ο πρωθυπουργός παρέλειψε ( δεν θέλησε;;) μέχρι τώρα να ενημερώσει επίσημα και διεξοδικά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και για το ταξίδι του στις ΗΠΑ και για τις πρόσφατες εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Η στάση αυτή παραβιάζει τη θεσμική λειτουργία του πολιτεύματος αλλά και την εθιμική συμπεριφορά όλων των προηγούμενων πρωθυπουργών. Ειδικά όταν, αμέσως μετά την επιστροφή του απο την Αμερική, ο Μητσοτάκης έσπευσε ( και πολύ καλα έκανε!) να ενημερώσει τους αρχηγούς όλων των πολιτικών κομμάτων στη Βουλή. Οχι όμως τον αρχηγό του κράτους. Και μάλιστα σε περίοδο τριγμών με την Τουρκία. Ντροπή!”.

 

Leave a Reply

fourteen + one =

Top