Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Αντώναρος για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: Το 82% ψηφίζει υπέρ σε διαδικτυακό γκάλοπ της “κάθε άλλο παρά φιλοσυριζέικης” Athens Voice, με αυξητική τάση

Αντώναρος για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: Το 82% ψηφίζει υπέρ σε διαδικτυακό γκάλοπ της “κάθε άλλο παρά φιλοσυριζέικης” Athens Voice, με αυξητική τάση

Σε γκάλοπ που διενεργεί η Athens Voice για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, στοχεύοντας, όπως φαίνεται και από την εισαγωγή, μάλλον στην καταδίκη του από τους συμμετέχοντες, αναφέρεται σε ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα παρότι η ίδια η εφημερίδα προλογίζει το γκάλοπ λέγοντας ότι το σποτ “προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων στον πολιτικό, δημοσιογραφικό και πνευματικό κόσμο της χώρας για τη συλλήβδην στοχοποίηση και τον διασυρμό των εργαζομένων στον χώρο του Τύπου, είναι μάλλον απογοητευτικά για τους εμπνευστές του, αφού δίνουν 84% ότι συμφωνεί με το σποτ και 16% ότι διαφωνεί.

Στην ανάρτησή του πριν κάποιες ώρες ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει:

«To 82% όσων ψηφίζουν εθελοντικά από τους αναγνώστες της αξιόλογης Athens Voice που κάθε άλλο πάρα φιλοσυριζεικη τοποθέτηση έχει γενικά ειναι υπέρ του σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τους δημοσιογράφους — με αυξητική τάση.

Και η δική μου θέση παραμένει αναλλοιωτη: Βρισκω το σποτ καθε άλλο πατα καλόγουστο. Αλλά: η ασκηση του δημοσιογραφικού επαγγελματος πρεπει να εχει απόλυτη διαφανεια.»

Είπατε κάτι;

Εγω λέω το εξής: ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ 72 ΩΡΩΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ Ο Ι Α Δ Η Π Ο Τ Ε ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ( ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΩ) ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ. ΚΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΠΕΤΣΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.

ΑΚΡΙΒΩΣ

ΣΤΟ

ΚΕΝΤΡΟ

ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!»

Leave a Reply

2 × 4 =

Top