Είστε εδώ
Home > FAQ media > Αντιδεοντολογικό “φάουλ” του Alpha: Και έκανε εκπομπή με τον Πετράκο, και διαφήμιζε την προβολή της μέχρι την τελευταία στιγμή και … την έκοψε χωρίς καμιά εξήγηση! (vid)

Αντιδεοντολογικό “φάουλ” του Alpha: Και έκανε εκπομπή με τον Πετράκο, και διαφήμιζε την προβολή της μέχρι την τελευταία στιγμή και … την έκοψε χωρίς καμιά εξήγηση! (vid)

Προφανώς με κεντρική εντολή κόπηκε χθες την τελευταία στιγμή – κι ενώ μέχρι και λίγη ώρα πριν την προβολή διαφημιζόταν η εκπομπή – το επεισόδιο του του talk show «Tik Talk» του Αντώνη Σρόιτερ, με κεντρικό θέμα τις θεωρίες συνωμοσίας για τον κορονοϊό και τους αρνητές της μάσκας και της πανδημίας. Το επεισόδιο που επρόκειτο να προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης (29/10) και ενώ διαφημιζόταν κανονικά, μέχρι και λίγη ώρα πριν την προβολή του δεν παίχτηκε ποτέ! Προφανώς το κανάλι … “άλλαξε” γνώμη λίγα μόλις λεπτά πριν την εναρξη προβολής της εκπομπής. Το τρέιλερ του επεισοδίου ήταν έτοιμο κι έπαιζε στην συχνότητα του καναλιού και τα social media του, μέχρι και λίγες ώρες πριν την προβολή του, ενώ είχαν αποσταλεί και σχετικά δελτία τύπου. Ωστόσο χθες, την θέση του «Tik Talk» στο πρόγραμμα πήραν το «Bachelor» και η ξένη ταινία «Ένοχο Μυστικό».

Στο επίμαχο επεισόδιο ήταν καλεσμένοι γιατροί αλλά και επώνυμοι, οι οποίοι τάσσονται εναντίον των μέτρων κατά του κορονοϊού και βλέπουν… «σκοτεινά συμφέροντα» γύρω από την πανδημία. Πολλοί χρήστες των social media -και υποστηρικτές των παραπάνω απόψεων- αντέδρασαν έντονα στις σελίδες του Alpha, κατηγορώντας το κανάλι, τον παρουσιαστή και τα ΜΜΕ γενικότερα για έλλειψη αντικειμενικότητας. Ενδεικτικά κάποια σχόλια (όπως ακριβώς γράφτηκαν):

«Ξεφτίλα κόβετε εκπομπή και προσπαθήστε να γελοιοποιησεται την αντίθετη άποψη»

«Ο παρουσιαστής τι έχει να πει; Ο αρχισυντάκτης; Η δημοσιογραφική ομάδα; Συγνώμη τεχνικό πρόβλημα ;»

«Σας παρακαλώ να ενημερώσετε εμάς τους συνομωσιολόγους πότε θα προβληθεί η εκπομπή του Σρόιτερ. Πότε δηλαδή θα τελειώσετε το καινούριο μοντάζ που τρέχετε να κάνετε από σήμερα…!! Σας την έφερε ωραία..»

«Που πήγε η εκπομπή ALPHA; Φοβηθήκατε να την προβάλλετε μήπως και απ’ τις τόσες αλήθειες αφυπνιστουν τα πρόβατα και βγουν απ τη στάνη; Ο πανικός σας είναι εμφανής, θα περάσετε δύσκολα»

Με πληροφορίες από το e-tetradio.gr

Leave a Reply

19 + 17 =

Top