Είστε εδώ

Ρεσιτάλ πολιτικής λουμπεναρίας! Στέλιος Πέτσας κυνικά: “H θα παγώσετε ή θα αλλάξετε τον καυστήρα φυσικού αερίου! Όποιος αρνείται να προσαρμοστεί, δυστυχώς πεθαίνει”

Στην Ισπανία και στην Πορτογαλία έβαλαν εδώ και μήνες πλαφόν και οι πολίτες ζεσταίνονται με τις πιο φθηνές τιμές στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα ρεσιτάλ αναλγησίας, πολιτικής λουμπεναρίας και χυδαιότητας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο Στέλιος Πέτσας στο Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου κάλεσε τους πολίτες “να δουν την πραγματικότητα” και να αλλάξουν καυστήρες από το φυσικό αέριο στο πετρέλαιο. Οι ίδιοι που έλεγαν ότι οι καυστήρες πετρελαίου πλέον θα απαγορευθούν μέχρι πέρυσι, κι ήταν επί χρόνια πλανόδιοι πωλητές φυσικού αερίου…

Σε ένα κρεσέντο κυνισμού επιδόθηκε το πρωί της Τρίτης (13/9) ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, μιλώντας για την ενεργειακή κρίση και συγκεκριμένα για τους πολίτες που τα τελευταία χρόνια άλλαξαν τους καυστήρες τους ώστε να καίνε φυσικό αέριο.

Ειδικότερα, σε ερώτηση  για τα χιλιάδες νοικοκυριά που έκαναν την κοστοβόρα μετάβαση από το πετρέλαιο στο φυσικό αέριο, απάντησε ότι «είναι λαϊκισμός όταν αρνούμαστε να δούμε την πραγματικότητα. Έχει αυξηθεί 1200% η τιμή του φυσικού αερίου».

Παράλληλα, ερωτηθείς για το αν εξετάζεται κάποιο μέτρο για τα νοικοκυριά αυτά, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών απάντησε χαρακτηριστικά:

«Το βασικό ζητούμενο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να δείχνουμε προσαρμογή. Όποιος αρνείται να προσαρμοστεί, δυστυχώς πεθαίνει».

Σύμφωνα με τον ίδιο, θα επιδοτηθεί η επιλογή εκείνων να χρησιμοποιήσουν το φθηνότερο καύσιμο, δηλαδή το πετρέλαιο.

One thought on “Ρεσιτάλ πολιτικής λουμπεναρίας! Στέλιος Πέτσας κυνικά: “H θα παγώσετε ή θα αλλάξετε τον καυστήρα φυσικού αερίου! Όποιος αρνείται να προσαρμοστεί, δυστυχώς πεθαίνει”

  1. Πόσο φτύσιμο κ απαξίωση ! Αντεχουμε όμως ε; καλά μου προβατακια κ ηλίθια στρουμφάκια!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.