Είστε εδώ
Home > FAQ media > Αν είχε γίνει επί ΣΥΡΙΖΑ θα είχαν σπάσει τα τηλέφωνα ζητώντας παραιτήσεις! “Νεκροθάφτης” η ΕΡΤ, “πέθαναν” τον Μίκη και την Ειρήνη Παππά

Αν είχε γίνει επί ΣΥΡΙΖΑ θα είχαν σπάσει τα τηλέφωνα ζητώντας παραιτήσεις! “Νεκροθάφτης” η ΕΡΤ, “πέθαναν” τον Μίκη και την Ειρήνη Παππά

Φανταστείτε να είχε συμβεί την προηγούμενη περίοδο με ΣΥΡΙΖΑ. Θα είχαν σπάσει τα τηλέφωνα ζητώντας παραιτήσεις και την κεφαλή επί πίνακι όλων, από την πολιτική ηγεσία (ΥΠΨΗΠΤΕ) μέχρι τη Διοίκηση της Αγ. Παρασκευής. Και βέβαια θα συμμετείχε σε αυτό και η γνωστή “φράξια” εντός του ΣΥΡΙΖΑ, την προηγούμενη περίοδο, που είχε βάλει στο “μάτι” για δικούς της ιδιοτελείς εσωκομματικούς σκοπούς, την ΕΡΤ – σε μιά άτυπη αλλά παγκοίνως γνωστή συμμαχία με τη ΝΔ – και που τώρα έχει περιέργως “σιγήσει” παρά τα απίθανα που συμβαίνουν με τη νέα Διοίκηση στη Δημόσια Τηλεόραση.

Αίσθηση προκάλεσε λοιπόν η γκάφα ολκής (άλλη μια…) στην οποία υπέπεσε νωρίς σημέρα το πρωί η ΕΡΤ «πεθαίνοντας» τον Μίκη Θεοδωράκη και την Ειρήνη Παππά! Στη σελίδα του Αρχείου της ΕΡΤ στο Facebook ανέβηκαν νωρίς το πρωί δύο αναρτήσεις στη «μνήμη» των δύο κορυφαίων δημιουργών, του Μίκη Θεοδωράκη και της Ειρήνης Παππά. Το ένα ανέφερε ότι ο Μίκης Θεοδωράκης πέθανε σήμερα και το άλλο είχε τίτλο «Στη μνήμη της Ειρήνης Παππά».

Το γεγονός στηλίτευσε με ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής Μάριος Κάτσης ζητώντας παράλληλα από τον κυβ. εκπρόσωπο Στ. Πέτσα και τον ΔΣ της ΕΡΤ Κ. Ζούλα να αναλάβουν την ευθύνης.


Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
«Σε ιστοσελίδα που διατηρεί το Τμήμα Αρχείου της ΕΡΤ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανέβηκαν σήμερα το πρωί δύο αναρτήσεις στη «μνήμη» των Μίκη Θεοδωράκη και Ειρήνης Παππά.

Η Διοίκηση της ΕΡΤ ήδη επικοινώνησε με τους οικείους των δύο κορυφαίων δημιουργών, ζήτησε συγγνώμη για τη δημόσια αυτή απρέπεια και έχει ήδη επιληφθεί για να διερευνηθεί άμεσα πώς έγιναν οι εν λόγω αναρτήσεις».

Leave a Reply

nineteen − three =

Top