Σηκώθηκε όρθιος στην πρώτη σειρά, την χειροκροτησε όταν η αντιπρόεδρος της Βουλής ολοκλήρωσε την ομιλία της με την οποία ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα για να την χαιρετίσει και δια χειραψίας.

Photo Intime Γιώργος Ζάχος

4 σχόλια στο “Ακομπλεξάριστος! Ο Στέφανος Κασσελάκης χειροκρότησε όρθιος την Όλγα Γεροβασίλη μόλις ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της εναντίον του (vid)

1. Καλά είμαστε σοβαροί;;
    Από που και ως που πιστεύει ότι έχει ελπίδες η Ηπειρωτισα;;!!
    Τι ακριβώς συμβαίνει θα μας πει κάποιος η άλλο ένα παιχνίδι στημένο και ξεπουλημένο!!!

2. Ξέρει ότι δεν θα βγει αλλά εκτελεί πιστά το σχέδιο ανατροπής του Κασσελακη από τον ψεύτη και υποκριτή Τσίπρα!!!!! Έχει σύμβουλο την Τρέμη και εργάζεται για την παραμονή στην εξουσία της χειρότερης κυβέρνησης των τελευταίων ετών!! Αυτή είναι η κυρία που θέλει να γίνει δήθεν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ!!!! Εάν ήθελε να προσφέρει στο ΣΥΡΙΖΑ και στην κοινωνία μπορούσε καί από την θέση που κατέχει.. Αλλά όλοι αυτοί εκτελούν το σχέδιο του συστήματος που θέλει την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ!!!! Δεν θα τους το επιτρέψουμε!!! Θα τούς συντρίψουμε!!!