Είστε εδώ
Home > FAQ news > Αιχμές Παππά για την Προανακριτική: Υλικό για…επιθεώρηση θα δώσουν τα τραγελαφικά που θα συμβούν στην Επιτροπή! Θα είναι ηθικό και πολιτικό στίγμα για τη ΝΔ (ηχητ.)

Αιχμές Παππά για την Προανακριτική: Υλικό για…επιθεώρηση θα δώσουν τα τραγελαφικά που θα συμβούν στην Επιτροπή! Θα είναι ηθικό και πολιτικό στίγμα για τη ΝΔ (ηχητ.)

«Έχουμε μια κυβέρνηση η οποία μεριμνά μόνο για τα συμφέροντα «κολλητών». Είτε πρόκειται για απευθείας αναθέσεις είτε για πονηρές συμβάσεις. Θα ελέγξουμε μέχρι και το τελευταίο ευρώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του στο Ionion FM και τον Μάκη Νοδάρο.

Ο Νίκος Παππάς μίλησε επίσης και για την προανακριτική, σημειώνοντας ότι «αυτοί που έστησαν μια προανακριτική για έναν διαγωνισμό κατά τον οποίον το δημόσιο εισέπραξε λεφτά και δεν έχασε, δεν θα αποφύγουν τον πολιτικό και ηθικό διασυρμό. Στηρίζονται στην αντιφατική κατάθεση ενός αποκλεισμένου από τη δική μας διοίκηση από το διαγωνισμό. Το μόνο που υπάρχει είναι αυτή η μαρτυρία που έχει και εσωτερικές αντιφάσεις, ενώ οι ισχυρισμοί του έχουν κριθεί και από τα διεθνή δικαστήρια και από την ελληνική δικαιοσύνη».

«Είμαι απολύτως βέβαιος και από τις πρώτες μας πληροφορίες ότι θα συμβούν πολλά τραγελαφικά κατά τη διάρκεια αυτής της Προανακριτικής Επιτροπής και θα καταστήσουν αυτήν την υπόθεση ένα πολιτικό και ηθικό στίγμα πάνω στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και βεβαίως ενδεχομένως και…υλικό για επιθεώρηση».

Σχολίασε και τις κυβερνητικές ευθύνες όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας λέγοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την εξέλιξη της πανδημίας. Πριν του έφταιγαν οι πολίτες, τωρα οι λοιμωξιολόγοι».

«Στα ΜΜΜ, καθημερινά, στοιβάζονται πάνω ένα εκατομμύριο άνθρωποι, γιατί είναι «εξαρτημένοι» από τον μισθό τους. Η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για να ενισχύσει τις αστικές συγκοινωνίες, ενώ για τα μάτια του κόσμου έπαυσε έναν γενικό γραμματέα».

πηγή: documentonews.gr / apokalypseis.com

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

eight − 5 =

Top