Είστε εδώ
Home > FAQ media > Αγγελική Νικολούλη: Εντάσσεται στο δημοσιογραφικό δυναμικό του Mega

Αγγελική Νικολούλη: Εντάσσεται στο δημοσιογραφικό δυναμικό του Mega

H δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη εντάσσεται στο δημοσιογραφικό δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού Mega, σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού.

Ήταν ίσως ενδεικτικό ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα το in.gr αλλά και το Mega έπαιζαν σχεδόν καθημερινά αποσπάσματα από τις εκπομπές της δημοσιογράφου σχετικά με τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά παρά το ότι δεν μπορεί κανείς να πει ότι ήταν από την αρχή αρκετά εύστοχες σε σχέση με το τι πραγματικά συνέβη…

Στην ανακοίνωσή του το MEGA αναφέρει:

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Αγγελική Νικολούλη στο δυναμικό του.

»Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει» .

»Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της. Είναι το κύρος και το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση. Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα με αποτέλεσμα.

»Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μόνο επιτυχίες».

Leave a Reply

4 + twenty =

Top