Είστε εδώ

Το “συστημένο” Τσίπρα με προφανή “παραλήπτη”: «Από πίσω τους (ΝΔ) δεν κρύβονται μόνο η ελίτ του σαλονιού αλλά και το παρακράτος του λιμανιού. Βέβαια ας ξεμπερδέψουν πρώτα με τη Δικαιοσύνη…”

Ενδεικτική ήταν μια αποστροφή της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, για το τι “βλέπουν” πίσω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου! «Εμείς σταματήσαμε αυτό το φαγοπότι και τα δωράκια στους επιχειρηματίες, δημιουργήσαμε συνθήκες διαφάνειας και καταφέραμε να πιάσουμε στόχους (σ.σ.: πρωτογενή πλεονάσματα)», είπε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στην ΚΟ και πρόσθεσε:
«Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι τα στελέχη της ΝΔ, αλλά η ποιότητα της επιχειρηματικότητας που κρύβεται πίσω από τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη. Δεν μασάω τα λόγια μου. Από πίσω δεν κρύβονται μόνο η ελίτ αλλά και το παρακράτος του λιμανιού, που επιβάλουν τους δικούς τους όρους και νόμους. Βεβαίως, πρώτα ας ξεμπερδέψουν με τις υποθέσεις τους με τη Δικαιοσύνη. Δεν θα αφήσουμε τη Δημοκρατία και τη χώρα στα χέρια υποδίκων και εκβιαστών. Εμείς έχουμε μαζί μας τους απλούς ανθρώπους».
Με πληροφοριες από newpost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *