Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Σήκωσε το γάντι” ο Πέτρος Κόκκαλης: Παραίτηση με αιχμές κατά Μώραλη – “Δεν μπορεί να μου επιβάλει πώς θα συμμετέχω στα κοινά”

“Σήκωσε το γάντι” ο Πέτρος Κόκκαλης: Παραίτηση με αιχμές κατά Μώραλη – “Δεν μπορεί να μου επιβάλει πώς θα συμμετέχω στα κοινά”

«Προς κάθε ενδιαφερόμενο, παραιτούμαι άμεσα από το συνδυασμό “Πειραιά Νικητή” αφού μου το ζητά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μου επιβάλει τους όρους με τους οποίους θα διεκδικήσω την όποια συμμετοχή μου στα κοινά».

Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του ο Πέτρος Κόκκαλης του οποίου την παραίτηση από το δημοτικό συμβούλιο Πειραιά είχε ζητήσει ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη.

Ο Πέτρος Κόκκαλης αναλυτικά στην δήλωσή του στο fb αναφέρει:

“Το γεγονός ότι ο «Πειραιάς Νικητής», παρά το έργο της Δημοτικής Αρχής, πέντε χρόνια μετά την ίδρυσή του δε διαθέτει κανένα συλλογικό όργανο το οποίο να αποφασίζει αν θα ζητήσει τη παραίτηση μελών του, εξηγεί στο ακέραιο την ειλημμένη απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Προς κάθε ενδιαφερόμενο, παραιτούμαι άμεσα από το συνδυασμό «Πειραιά Νικητή» αφού μου το ζητά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μου επιβάλει τους όρους με τους οποίους θα διεκδικήσω την όποια συμμετοχή μου στα κοινά.

Ως Εντεταλμένος Δημοτικός Συμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Κλιματικής Αλλαγής, ασκώ τις αρμοδιότητες που μου έχει αναθέσει ο Δήμαρχος Πειραιά από το 2014 και είναι δική του απόφαση να μου τις αφαιρέσει, εφόσον κρίνει ότι δεν τις ασκώ επαρκώς ή για οποιοδήποτε λόγο επιθυμεί ή ακόμη και προς απάντηση δημοσιευμάτων οικείων μέσων”.

Πηγή: zoornalistas.com

Leave a Reply

Top