Είστε εδώ

Δεν έχουν … “ζωή” οι “χρυσές εφεδρείες” του ΔΟΛ. “Δανεικός” από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ακόμα και ο τίτλος των δήθεν αποκαλύψεων για τη γυναίκα της συνάντησης!

Με ένα νέο δημοσίευμα στο οποίο “φωτογραφίζει” τη γυναίκα – ιδιοκτήτη του διαμερίσματος πίσω από την Αμερικανική Πρεσβεία στο οποίο – σύμφωνα με τη γάτα Ιμαλαίων – ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον εκδότη του ΔΟΛ Σταύρο Ψυχάρη, πριν γίνει Πρωθυπουργός, επανέρχεται σήμερα ο Βηματοδότης…
Η όλη αποκάλυψη ενδύεται τον γνωστό μανδύα του δήθεν “αθώου” ρεπορτάζ, μέθοδος γνωστή στους παροιοκούντες την ΔΟΛια Ιερουσαλήμ, και στην οποία είναι απόλυτα εξοικειωμένοι όσοι αποτελούν τον περίφημο “Λόχο Διοίκησης” του συγκροτήματος.
Γράφει λοιπόν – αθώα – ο Βηματοδότης, λίγες ώρες από τη στιγμή που ο Πρωθυπουργός αιτήθηκε στον ΠτΒ την προ ημερησίας στη Βουλή, “για να βγούν όλοι όσοι εκβιάζουν την Δικαιοσύνη στη φόρα …”:
Δύο γυναίκες ήταν οι «Άγγελοι» του Αλέξη Τσίπρα, οι σκιές του και τα… στηρίγματά του. Οι δύο «Άγγελοι» του πρωθυπουργού σύμφωνα με τον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ, τον συμβούλευαν και τον στήριζαν και ενίοτε διαφωνούσαν με τις πολιτικές κινήσεις του επισημαίνοντας του το λάθος.
Όμως και οι δύο αποχώρησαν από το πλευρό του.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα: “Ηταν οι «σκιές» του Αλέξη Τσίπρα. Η μία (η Ζωή Χαλιδιά), για αρκετά χρόνια το alter ego του, τον ακολουθούσε παντού, του έδινε συμβουλές ακόμη και για το πώς θα βελτιώσει το προφίλ του, του δάνειζε ακόμη και το διαμέρισμά της για τις όποιες συναντήσεις δεν ήθελε να κοινοποιηθούν.
Η άλλη (η Κωνσταντίνα Κιντώνη) ήταν διευθύντρια του ιδιαίτερου γραφείου του, με γνώσεις στα οικονομικά και με συμμετοχή στις συσκέψεις. Η πρώτη εγκατέλειψε προσφάτως το Μαξίμου, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε ο κ. Τσίπρας να την κρατήσει και να έχει όποιον ρόλο ήθελε. Αλλά με τόσους που έχει προσλάβει ως συμβούλους, πού να βρεθεί ρόλος για αυτήν; Η δεύτερη τον εγκατέλειψε νωρίς» καταλήγει.

Πάμε τώρα στην ουσία. Η Ζωή Χαλιδιά την οποία “δίνει” με εύσχημο τρόπο το δημοσίευμα ως το πρόσωπο που παραχώρησε το χώρο για την “περιβόητη” συνάντηση ( και την οποία προσπαθεί να επικαλεστεί ως απόδειξη ότι η κυβέρνηση τον εκδικείται γι αυτό και ασχολούνται οι οικονομικοί εισαγγελείς με εξξρεμή δάνεια και Πόθεν Έσχες που δεν κατέθεσε ως όφειλε, ο επικεφαλής του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης ), έχει συνεργαστεί ως αρθρογράφος στον ΔΟΛ και πιο συγκεκριμένα στα ΝΕΑ ( Κατασκευή ή πραγματικότητα 11/2/2008 ). Παράλληλα είναι γνωστό ότι ήταν κοντά στον Αλέξη Τσίπρα από παλιά, όπως επιβεβαιώνει και δημοσίευμα του ( καθόλου φιλικού προς τον ΣΥΡΙΖΑ ) ιστότοπου iefimerida από 24/4/2013 ! Ακόμα και στον τίτλο του δήθεν αποκαλυπτικού ρεπ[οπρτάζ οι “συνάδελφοι” του Λόχου Διοίκησης του ΔΟΛ, δεν είχαν φαντασία. “Δανείστηκαν” τον τίτλο από την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 11/11.2014 που παρουσίαζε την κ Ζωή Χαλιδιά ως ” Ο ‘άγγελος’ του Αλέξη Τσίπρα “, μαζί με την φωτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *