Είστε εδώ

Το στιγμιότυπο που ο Τσίπρας τελειώνει τον Μητσοτάκη μπροστά στα μάτια των Ελλήνων και των βουλευτών του: Του δίνει τον λόγο για να απαντήσει αν ο Ανδρουλάκης είναι «πράκτορας ξένων συμφερόντων» και αυτός μένει άλαλος(Video)

” Σταματώ την αγόρευσή μου και σας δίνω τον λόγο! Ορίστε, πάρτε τον. Απαντήστε: Ποιος είναι ο λόγος που παρακολουθούσατε τον κ Ανδρουλάκη. Ορίστε! Δεν μιλάτε, δεν παιρνετε τον λόγο. Σας τον δίνω. Δεν μιλάτε”! Τεράστια κίνηση Τσίπρα να διακόψει την ομιλία του και να δώσει τον λόγο στον Μητσοτάκη και εκείνος να μην τον παίρνει ! Κατεδειξε λάιβ τα ψέματα, την ενοχή αλλά και την ανεπάρκειά του! Τον τελείωσε!

Το στιγμιότυπο των 33 δευτερολέπτων θα μείνει στην κοινοβουλευτική ιστορία καθώς ο Αλέξης Τσίπρας με μια ερώτηση αποδιοργάνωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κατέδειξε τη «γύμνια» του. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΣ κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει ευθέως για ποιο λόγο η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Είναι πράκτορας ξένων συμφερόντων; Είναι κατάσκοπος ξένων δυνάμεων;», ρώτησε σε έντονο ύφος τον πρωθυπουργό ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε: «Σταματώ την αγόρευσή μου και σας δίνω το λόγο. Απαντήστε», φέρνοντας σε εξαιρετική δύσκολη τον Κυριάκο Μητσοτάκη που έκπληκτος δεν απάντησε τίποτα

– Διαβάστε: Υποκλοπές – Ισοπέδωσε την θλιβερή εμφάνιση Μητσοτάκη ο Αλέξης Τσίπρας: «κ. Μητσοτάκη είστε κατηγορούμενος για μια πρωτοφανή αντιδημοκρατική εκτροπή. Παρακολουθήσατε τον Ανδρουλάκη για να ελέγξετε τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ» (vid)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *