Είστε εδώ

Μίλησαν … με την απουσία τους! Δεν πήγαν να στηρίξουν Μητσοτάκη για υποκλοπές στην Βουλή, Καραμανλής – Σαμαράς! Όλοι μιλάνε για πρόωρες

Ισχυρό μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, εκτιμάται ότι είναι, η ηχηρή απουσία των δύο πρώην Πρωθυπουργών της ΝΔ από τη σημερινή ολομέλεια όπου απολογείται ο Πρωθυπουργός για τις παρακολουθήσεις! Καραμανλής και Σαμαράς απέφυγαν επιδεικτικά να παραστούν παρέχοντας στήριξη – αφού θα έπρεπε να τον χειροκροτήσουν – στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στη σημερινή προ ημερησίας σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών όπου καλείται να απολογηθεί για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων και για ποιο λόγο έβαλαν κοριό στον Νίκο Ανδρουλάκη!

Χαρακτηριστικό είναι πάντως ότι το κλίμα στους διαδρόμους θύμιζε προεκλογική περίοδο, αφού όλοι από όλα τα κόμματα μιλούσαν για την πιθανή ημερομηνία εκλογών, παρά την διαβεβαίωση εκ νέου από τον Πρωθυπουργό ότι θα μείνει στην καρεκλα του μέχρι τελους!

One thought on “Μίλησαν … με την απουσία τους! Δεν πήγαν να στηρίξουν Μητσοτάκη για υποκλοπές στην Βουλή, Καραμανλής – Σαμαράς! Όλοι μιλάνε για πρόωρες

  1. Τι να μας πουν κι αυτά τα θρασιμια και ο ΚΟΡΙΟΚΟΥΛΗΣ άξιος διάδοχος τους ειναι, την ίδια καταστροφική πολιτική με δαύτους ακολουθεί, αυτά δηλ. που έκανε διαχρονικά η ΔΕΞΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *