Είστε εδώ

Επική “πατατιά” Άδωνι στο Twitter: Την “πάτησε” πάνω στη φούρια του να “κράξει” τον Αντώναρο

Άλλη μία απόδειξη ότι παίζει “στα δάχτυλα” ό,τι σχετικό με την τεχνολογία πρόσφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο Twitter (την οποία δυστυχώς στη συνέχεια έσβησε), στην οποία προσπάθησε να κράξει τον Ευάγγελό Αντώναρο.
Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης της κυβέρνησης, έχοντας εξαντλήσει όπως φαίνεται τα σχετικά με το χαρτοφυλάκιό του θέματα, είπε να ασχοληθεί με μία φωτογραφία που ανέβασε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος που τον δείχνει να διαβάζει ένα βιβλίο.
Έχω αποφασίσει να μην ασχολούμαι με τον κ.Αντώναρο, από σεβασμό στην ψυχολογική του φόρτιση, αλλά εδώ, συγγνώμη, δεν άντεξα: αποφασίζεις να κάνεις μία ανάρτηση που την συνδυάζεις με ύφος περισπούδαστου αναγνώστου και ενώ υποκρίνεσαι ότι διαβάζεις κρατάς το βιβλίο ανάποδα;…Έπος!” έγραψε ο κ.Αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Το μόνο επικό όπως αποδείχτηκε ωστόσο, ήταν το γεγονός ότι πάνω στη φούρια του να ειρωνευτεί τον Ευ.Αντώναρο, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξέχασε πως εμφανίζονται αντίστροφα, και όχι ανάποδα, τα γράμματα στις φωτογραφίες.
Αποτέλεσμα ήταν να κατεβάσει άρον άρον την ανάρτησή του, πράγμα φυσικά που άφησε εντελώς ανεπηρέαστα τα εκατοντάδες tweets που τρολάρουν τον κ. Υπουργό για το νέο του “επίτευγμα” που ίσως και να ξεπερνάει την αλήστου μνήμης “επιτυχία” με τις εικόνες από το γραφείο του όπου για να κρύψει τα αλκοολούχα ποτά είχε κάνει photoshop μέχρι και το γένι του Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως πάνω στα μπουκάλια!
Την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη δεν άφησε ασχολίαστη ούτε ο ίδιος ο Ευάγγελος Αντώναρος, πετώντας τα καρφιά του και για τον “άφαντο” Κυρ.Μητσοτάκη που “επιμένει να [τον] διατηρεί στην κυβέρνησή του”:
Ακόμη και οι μπούφοι (και δεν αναφέρομαι στα συμπαθη πτηνά) ξέρουν πως αν βγάλεις μια φωτογραφία το αριστερά γίνεται δεξιά κι αντίστροφα. Εκτός από κάποιους μπουφους που επιμένει να διατηρεί ο άφαντος Κυριάκος Μητσοτάκης στην κυβέρνησή του (τι είδους αλληλεξάρτηση έχουν αλήθεια;). Αυτοί είναι ΣΟΥΠΕΡ-ΜΠΟΥΦΟΙ και γράφουν καθημερινά το δικό τους ΕΠΟΣ.

Δεν ξέρει ο ανευ αρμοδιοτήτων υπουργος των νανογιλεκων ότι ακόμη κι αν διαγράψει 1 tweet για το οποίο τον γιουχαρουν χιλιάδες χρήστες το αποτύπωμα μένει. Κ ως screenshot. Αλλά η “φυγή” του αντανακλά τον χαρακτήρα του. Δεν έχει καν την ευθιξία να ζητήσει συγγνώμη. Λεπτομέρειες…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *