Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Πάρτι στο twitter με την αποτυχημένη προσπάθεια του Άδωνι να κρύψει τα ποτά στο γραφείο του κάνοντας φωτοσόπ μέχρι και το γένι του Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως

Πάρτι στο twitter με την αποτυχημένη προσπάθεια του Άδωνι να κρύψει τα ποτά στο γραφείο του κάνοντας φωτοσόπ μέχρι και το γένι του Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως

Να κρύψει τα ποτά που βρίσκονται στο γραφείο του επιχείρησε ο υπουργός Ανάπτυξης, χαρίζοντας απλόχερα γέλιο στο διαδίκτυο με το αποτέλεσμα, αφού όποιος ανέλαβε να κάνει το photoshop χρησιμοποίησε μέχρι και τμήμα από το γένι του Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως με τον οποίο συναντήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης!

Όπως παρατήρησαν χρήστες του Twitter, η κάβα στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη πηγαίνει και έρχεται, ανάλογα με τον καλεσμένο.

Έτσι, όταν στις 6 Νοεμβρίου συναντήθηκε με την περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα, πλάι στα εικονίσματα, μπορούσε κάποιος να διακρίνει συλλογή από ποτά.

Αντίθετα, όταν σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιο, τα ποτά εξαφανίστηκαν με ένα πρόχειρο photoshop, το οποίο κάλυψε τα μπουκάλια μέχρι και με τμήμα από το γένι του Μητροπολίτη!

Ανάλογη τύχη είχαν τα ποτά και κατά τη συνάντηση που είχε με την πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων (Π.Σ.Ε.), Χριστίνα Σακελλαρίδη, όπου στη θέση των μπουκαλιών εμφανίστηκε μεταξύ άλλων ένα ασώματο χέρι!

Το ερασιτεχνικό photoshop προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο καυστικά σχόλια στο Twitter.


με πληροφορίες από avgi.gr

Leave a Reply

fourteen − ten =

Top