Είστε εδώ

Ας μην κάνουν όρεξη οι νεκροθάφτες της πατρίδας !

Όλα τα λεφτά ήταν το βράδυ της Δευτέρας, στην εκπομπή enikos του Ν.Χατζηνικολάου, ο υπουργός Άμυνας και επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Παρά το πένθος για την απώλεια του πατέρα του, που κήδεψε την Κυριακή, ο Καμμένος δεν ακύρωσε τη συμμετοχή του στην εκπομπή. Και οι απαντήσεις του, σε όλα τα θέματα, ήσαν πλήρεις, σαφείς και πειστικές.
Kammen enikos
Από τα ζητήματα των hot spots ως τη συνεργασία του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Καμμένος, συνδυάζοντας τεκμηριωμένες απαντήσεις και χιούμορ, αποστόμωσε τόσο τους δημοσιογράφους όσο και ορισμένους, διόλου αθώους αν κρίνει κανείς από το ύφος και το περιεχόμενο των ερωτήσεών τους (που στην ουσία ήσαν απόψεις και όχι απορίες απλών πολιτών) εγκάθετων ή σε διατεταγμένη υπηρεσία, όπως επιθυμείτε. Αναμενόμενο, μπορείτε να σκεφθείτε, αν λάβουμε υπόψη μας τις πολύ καλές «επιδόσεις» του Καμμένου – ειδικά δε όταν του βάζουν «δύσκολα», εκεί απογειώνεται… Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον, αν και λίγο προβλήθηκε, της χθεσινής βραδιάς, ήταν οι… αντιδράσεις των δημοσιογράφων, προσκεκλημένων του Χατζηνικολάου, κυρίως δηλαδή της Κάτιας Μακρή και του Γιάννη Σαραντάκου, στις αποστομωτικές απαντήσεις του υπουργού.
Οι γκριμάτσες αποδοκιμασίας των προσώπων τους τα έλεγαν όλα. Ειδικά μάλιστα όταν προσπαθούσαν, ανεπιτυχώς, να του εκμαιεύσουν δήθεν διαφωνίες του προκειμένου να πέσει η κυβέρνηση από τους ΑΝΕΛ. Κούνια που τους κούναγε δηλαδή. Γιατί ο Καμμένος ήταν, για άλλη μία φορά σαφής: οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να ρίξουν την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρακτηριστικά και τις απόψεις τους αλλά συμπορεύονται στα βασικά. Σε όλα όσα δηλαδή ενοχλούν συστημικούς δημοσιογράφους, καναλάρχες και συγκροτήματα.
Εκείνους δηλαδή που μας τρώνε τα αυτιά για «παγίωση του δημοσκοπικού προβαδίσματος» του Κούλη προκειμένου να στηθεί (επιτέλους, αλληλούια, ας κτυπήσουν οι καμπάνες) οικουμενική κυβέρνηση (που τόσο θέλει και ο άνθρωπος των δανειστών κ. Λεβέντης, λεβεντάνθρωπος άλλωστε). Ένα σχήμα δηλαδή χωρίς Καμμένο, Παππά, Σπίρτζη και κάποιους ακόμη «ενοχλητικούς», προκειμένου «τα παιδιά, τα παιδιά , τα φιλαράκια τα καλά» να ξαναπιάσουν την κουτάλα και να πάμε σαν άλλοτε.
Υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο όμως. Τερατουργήματα, σαν αυτά που ονειρεύονται και απεργάζονται, τέλος. Γιατί ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του είναι πολύ σκληροί για να πεθάνουν. Ας μην κάνουν όρεξη οι νεκροθάφτες της πατρίδας, δεν θα πιάσουν σύντομα δουλειά…

Δήγμα Ουρσουλίνας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *